- 7,449
- 3,989
- 113
Orda yer yok la sjajshdhdhdsilivri soğuk oldugu mu aklına geldı :d
Orda yer yok la sjajshdhdhdsilivri soğuk oldugu mu aklına geldı :d
Hayatimizi diktiler daha ne kadar soguk olabilirsilivri soğuk oldugu mu aklına geldı :d
Off off benimde yavne oldi acidimi videosu geldi aklıma morel yok ya bu arada
geçen arkadasla konusuyoruz , ya dedı ulkeyı batırdılar dedı haklısın dedım, ya dedı asgarı ucret 17 bın oldu nasıl gecıncez dedı o yuzden kumar oynuyorum dedı, dedım haklısın gecınemıyoruz dıye butun maası verıyoruz dedımHayatimizi diktiler daha ne kadar soguk olabilir
Böyle insanları konudan banlattirin bozkurtu da üzmeyin harbi delikanlı adamulan kavga kıyamet cıkardınız gunduzden berı bozkurtta kactı, ne güzel aha bugun kazanıcaz hayalıyle yasıoduk
E zatwn oyle benim baslama sebebim ünide param yetmiyodu misal ondan düzgün olsa norvec danimarka gibi oymasak bile eglencesinegeçen arkadasla konusuyoruz , ya dedı ulkeyı batırdılar dedı haklısın dedım, ya dedı asgarı ucret 17 bın oldu nasıl gecıncez dedı o yuzden kumar oynuyorum dedı, dedım haklısın gecınemıyoruz dıye butun maası verıyoruz dedım
Haklisin broBöyle insanları konudan banlattirin bozkurtu da üzmeyin harbi delikanlı adam
Şuan sponsor sitelerin yapamadığını bozkurt yapıyorHaklisin bro
Aga bu baska bisey ya paran olsada oynuyosun bir sure sonra . Simdi aylik 30 k alsan maas oynamicaniz mi inaniyonuzmu o seviyeyi gectik hepimiz artik benceE zatwn oyle benim baslama sebebim ünide param yetmiyodu misal ondan düzgün olsa norvec danimarka gibi oymasak bile eglencesine
Biz bunu yaklasik 1 saat once konustuk bro zaten sen geriden geliyonŞuan sponsor sitelerin yapamadığını bozkurt yapıyor
yanıoz fitir fitir soğutucu lazım @bozkurt5353 alevimi söndürOff off benimde yav
Biliyorum caktirmaBiz bunu yaklasik 1 saat once konustuk bro zaten sen geriden geliyon
Dün gecenin replayi varmiyanıoz fitir fitir soğutucu lazım @bozkurt5353 alevimi söndür
Önceden @Dengebet Destek vardı günlük en az 10 kişiye yaptırırdı oda bıraktı bu işleriBiz bunu yaklasik 1 saat once konustuk bro zaten sen geriden geliyon
Oynasak bile eglwncesine olur dost 30k bu arada şuan cok iyi maaş degilAga bu baska bisey ya paran olsada oynuyosun bir sure sonra . Simdi aylik 30 k alsan maas oynamicaniz mi inaniyonuzmu o seviyeyi gectik hepimiz artik bence
9 ekimden beri yok piyasada kovdular mi ne yaptılar adamıÖnceden @Dengebet Destek vardı günlük en az 10 kişiye yaptırırdı oda bıraktı bu işleri
Fırsat verilirse aynısı gelir 😴😅Dün gecenin replayi varmi
Valla nasil cozulur ama cok zor bu saatten sonra her gecen 1 saatte insanlar illegale yonlendiriliyoOynasak bile eglwncesine olur dost 30k bu arada şuan cok iyi maaş degil
Nba mi beklicezFırsat verilirse aynısı gelir 😴😅
Bozkurt baba dedi sizin kavganiza da sizede atti 2 tek uyudu bence shsnsnsjjdFırsat verilirse aynısı gelir 😴😅