- 17,162
- 6,127
- 113
Heyecanla bekliyoruz
1 oldu bjle haandiden-19.5 tan 2 olur işte adamlar güle oynaya basket oynuyo
Onlar son periyit bencleri alir diye korkuyorum 3 tane kolsuzlari var benchte-19.5 tan 2 olur işte adamlar güle oynaya basket oynuyo
SeriiiBeyler bakın gecenin son rolingi bu ertugrul abi rahatsiz oldugu icin keyfi yok . Eger derseniz seriden yapalim diye anlarim ama yok basaralim derseniz nba bekleyelim istisare yapalim guzel guzel . Siz nasil isterseniz ben uyarim finalde herkes mutlu olsun
Franca her zaman okey aga1 oldu bjle haandiden
With money already happyBeyler bakın gecenin son rolingi bu ertugrul abi rahatsiz oldugu icin keyfi yok . Eger derseniz seriden yapalim diye anlarim ama yok basaralim derseniz nba bekleyelim istisare yapalim guzel guzel . Siz nasil isterseniz ben uyarim finalde herkes mutlu olsun
Bas son adimi düşünOnlar son periyit bencleri alir diye korkuyorum 3 tane kolsuzlari var benchte
Senden başka yapacak kişi yok muBeyler bakın gecenin son rolingi bu ertugrul abi rahatsiz oldugu icin keyfi yok . Eger derseniz seriden yapalim diye anlarim ama yok basaralim derseniz nba bekleyelim istisare yapalim guzel guzel . Siz nasil isterseniz ben uyarim finalde herkes mutlu olsun
Niye isin mi var laSeriii
Bu farka hic bir takim okey degildir riskliFranca her zaman okey aga
Bu gece baska rolling yokSenden başka yapacak kişi yok mu
Nbadense bunlar daha iyi maclar bence bekleyip kaybedersek dha kotu ki uyur herkesNiye isin mi var la
Oho herşey riskli, diğer türlü de gideceği varsa gidio, artık eskisi gibi değil hiç bişey,bu olay çıktı mertlik bozuldu, tiyatroBu farka hic bir takim okey degildir riskli
OladabilirBu gece baska rolling yok
Tmm riskli degil bence gelmezOho herşey riskli, diğer türlü de gideceği varsa gidio, artık eskisi gibi değil hiç bişey,bu olay çıktı mertlik bozuldu, tiyatro
Barem arttı artık geç kalındıTmm riskli degil bence gelmez