- 34,891
- 17,518
- 113
aynNbadense bunlar daha iyi maclar bence bekleyip kaybedersek dha kotu ki uyur herkes
aynNbadense bunlar daha iyi maclar bence bekleyip kaybedersek dha kotu ki uyur herkes
amaaan herhangi bir basketinn ceyregine tek cift basin bitsin oda kumar budaTmm riskli degil bence gelmez
Yoo ayni yineBarem arttı artık geç kalındı
Sen rolling yaparsan oyle yap bro ben sevmiyomamaaan herhangi bir basketinn ceyregine tek cift basin bitsin oda kumar buda
Bozkurt dost sen misinamaaan herhangi bir basketinn ceyregine tek cift basin bitsin oda kumar buda
Bu goruse asla katilmam asla nasil ayni sey yavSen rolling yaparsan oyle yap bro ben sevmiyom
22.5 artik 3 sayının önemi fazlaYoo ayni yine
valla ben kasa yuksekken bazen yapiyorum oyle 5 10 k bastigim cok oldu ozellikle nba ilk ceyrekler cogunlukla tek sayiSen rolling yaparsan oyle yap bro ben sevmiyom
Geçmiş olsun 0 kasaBana da çıkmadı ikimizde fakiriz
Ertuğrul ağabey nasılsınBana da çıkmadı ikimizde fakiriz
Işini tamamiyla şansa bjrakmak ovalla ben kasa yuksekken bazen yapiyorum oyle 5 10 k bastigim cok oldu ozellikle nba ilk ceyrekler cogunlukla tek sayi
o kim yok hocam ben baska forumdan geldim buraya alismaya calisiyorum ama su kar efektine alisamadimBozkurt dost sen misin
1.adim won 2 .adim icin nba beklicem abi mac yok bedavadan sifirrlamak istemiyorum nba de seriden bitiririzDevam mı kupon
Yenisini bekliyoruz Taladro devam ediyorDevam mı kupon
Sağol kardeşim sen nasılsınErtuğrul ağabey nasılsın
ohaBana da çıkmadı ikimizde fakiriz
ya yatarsak 😀1.adim won 2 .adim icin nba beklicem abi mac yok bedavadan sifirrlamak istemiyorum nba de seriden bitiririz