- 3,376
- 5,479
- 113
Adi takım
Knk niye kg oynadin kiBi kq,ypamadılar
Dep atar die düsündüyemKnk niye kg oynadin ki
Saglik olsun .sDep atar die düsündüyem
Dost bu akşam uflemis gibi maçlara ne verdiysem geldi toparladık az kasakasa yapamyoruz ya keyfım kactı ıyıce
ne bılım dm gelmedıDost bu akşam uflemis gibi maçlara ne verdiysem geldi toparladık az kasa
Dost kasa yoktu valla güzel kasa olsaydıne bılım dm gelmedı
katla aman nzr degmesınDost kasa yoktu valla güzel kasa olsaydı
Gereksiz hamle dost gireceksen 3.5 üst yooksa bulaşmaÜçünçü golü juve atar 1.75 üzmüycek miktardan girin derim
Maç 2.0 frosinone gol atacak gibi gozukmuyor skor 2.0 siradaki gol juve nasil bir riskGereksiz hamle dost gireceksen 3.5 üst yooksa bulaşma
3.0Gereksiz hamle dost gireceksen 3.5 üst yooksa bulaşma
Ag agggg kasa yok aw :/Üçünçü golü juve atar 1.75 üzmüycek miktardan girin derim
Tbrkler
Ftn hesabindan payfix cekim yapabiliyorsun dostum@Vbet Türkiye siz ne sacma işler yapıyosunuz eskiden destek yada mail üzerinden sana bonusu talep ederdik arada yatırıma göre eklenirdi şimdi sistem üzerinden sadece ftn hesabına gün içinde 1 kez yatırım yapmaniz lazım diye kural getirmissiniz benim ftn kripto vs hesabim yok try hesabı üzerinden o kadar yatırımım vardı daha da size 1 kuruş yatırmam reziller canlı destekdeki adamlarınız üslûbu bile berbat sürekli yeni bi icat çıkariyosunuz sırf bu şans bonusları için sadece size yatırım yapıyodum onu da kaldırmışsınız daha da bi kuruş yatırırsam adam değilim