- 15,754
- 8,672
- 113
kanka paraları yolla o zaman bana , cıktıgında gerı atarımBoş verin ağa ben haberiniz olsun dedim erken yatarım yarında ne olur belirsiz gelmesem girdik demek
kanka paraları yolla o zaman bana , cıktıgında gerı atarımBoş verin ağa ben haberiniz olsun dedim erken yatarım yarında ne olur belirsiz gelmesem girdik demek
Umarim olmaz oyle bisey dost cok gecmis olsunBoş verin ağa ben haberiniz olsun dedim erken yatarım yarında ne olur belirsiz gelmesem girdik demek
Yav ak harbi sikacak topugunakanka paraları yolla o zaman bana , cıktıgında gerı atarım
banka hesapları ıncelenırse gırdı zaten hepımızeYav ak harbi sikacak topuguna
Sağolasın haberiniz olsun sonra yanlış anlaşılmasın neye gelmedim diye. Hep gülüyoruz ama içimizde var büyük sıkıntılar onlar güldürüyor sahte gülüşler..Umarim olmaz oyle bisey dost cok gecmis olsun
Yok beya onlar olsa keşke ceva gelir öderiz bu iş başkabanka hesapları ıncelenırse gırdı zaten hepımıze
Haber edersin dost yarin mutlakaSağolasın haberiniz olsun sonra yanlış anlaşılmasın neye gelmedim diye. Hep gülüyoruz ama içimizde var büyük sıkıntılar onlar güldürüyor sahte gülüşler..
Nerden biliyon rutsatsiz russtli bulundurma ruhsatım var tabi dışarda olan olayda yasak evde bulundurma ayrı taşıma ayrı.. uzatıyoruz daha mahkemeyi var biraz daha delill uzayacak gibi geneAlacaqın ceza 1.5 sene ruhsatsız tabsncadan hafif yaralama toplasan 3.5 sene alman onuda dısardsn denetim verir takma kardo
@bozkurt5353
Tmm inşallah o fırsatı bulurum buraya girip yazacak kadarHaber edersin dost yarin mutlaka
Insallah dost mevzuyu da bilmiyoz umarim sıyırırsın bu iştenTmm inşallah o fırsatı bulurum buraya girip yazacak kadar
Ruhsatlıda olsa tabancada 1.5 sene qaranti alcan ruhsat taşımasıda olsa sarjör silahtan ayrı durması qerekiyo kardo plan kasıt yoksa en baba alacaqın dedim qibi dısardan denetime baqlarlar topuqa sıkmıssın öldürmeye teşebbus yok 😊Nerden biliyon rutsatsiz russtli bulundurma ruhsatım var tabi dışarda olan olayda yasak evde bulundurma ayrı taşıma ayrı.. uzatıyoruz daha mahkemeyi var biraz daha delill uzayacak gibi gene
benıde tehdıt ettı dıcem senınde sıkıcam dedı , 10k ya davacı olmamRuhsatlıda olsa tabancada 1.5 sene qaranti alcan ruhsat taşımasıda olsa sarjör silahtan ayrı durması qerekiyo kardo plan kasıt yoksa en baba alacaqın dedim qibi dısardan denetime baqlarlar topuqa sıkmıssın öldürmeye teşebbus yok 😊
Sağolun güldük eğlendik umarım devam ederiz yarın ola hayır ola ..umarım gonlunce gecer @bozkurt5353
Hemen acalım dava 7.5 k avukat ücreti at iban atıom 😂benıde tehdıt ettı dıcem senınde sıkıcam dedı , 10k ya davacı olmam
Anitye baqlama kardoSağolun güldük eğlendik umarım devam ederiz yarın ola hayır ola ..
geçmiş olsun dost