- 7,449
- 3,989
- 113
3 atar 2 yerizTmm la konuyu kapatin gereken yapildi bjk nin maci var
3 atar 2 yerizTmm la konuyu kapatin gereken yapildi bjk nin maci var
tmdır bolşans sana bromSakinleşelim düzelir olaylar gelirim sonra
En az 3 atcazTmm la konuyu kapatin gereken yapildi bjk nin maci var
Maç satarım knkaUffff bir basket bülteni var 3 adimda arşa çıkmalık ne diyosun @mehmetinho
Kaynakçı yine🤐@bozkurt5353 Kanka sıra mı var ? Varsa sıraya girebilirmiyim bende ?
Benim maca ihtiyacım yok bro roll sat satabiliyorsan 😂Maç satarım knka
Bunun adı explo her yerde bole bu. Öteki yerlerden bilirim kendisini boş mezar bulsa atlar. Nerede para orda biter . Çok da severim kendisini fakat bozkurt reis de iyi bilir bunu . Bencil dir çok. 😁😂😁😀ulan 400tl para aldın hala takip ediıon hani aç gördümde bu kadar çığ açanı ilk defa gördüm parayı alalıda 1dk olmuş
Aslan payına bağlı 😅😅Benim maca ihtiyacım yok bro roll sat satabiliyorsan 😂
4 yada 5 sene önce rolling kovaliyorum bonus kovaliyorum. Cepte kuruş yok. Sabah is var yol parası yok. Diğer yerde bozkurt mekanında rolling kazanmadi fakat yinede cekiliste çıkmadı fakat güzellik yaptı herkese o yol parası 1 hafta yetmisti bana diyeceğim o işte
Bol sans kralTakip edenlerden 3_5 kişiye güzellik yaparız Ekli dosyayı görüntüle 454179
Bol ŞanslarTakip edenlerden 3_5 kişiye güzellik yaparız Ekli dosyayı görüntüle 454179
Bol şansTakip edenlerden 3_5 kişiye güzellik yaparız Ekli dosyayı görüntüle 454179