- 1,203
- 359
- 83
Al dilenci irfan gelirse papara at da atayim 200 tlEkli dosyayı görüntüle 47205 3 kuruşa düşecek adam değiliz biz verinceye geri istemeyiz
Al dilenci irfan gelirse papara at da atayim 200 tlEkli dosyayı görüntüle 47205 3 kuruşa düşecek adam değiliz biz verinceye geri istemeyiz
Ama vallahi doğru diyorum bir kaç kişi sen para almış engellemiş . Adama ben bise yapmadım beni de engellemişLan birbirinize atmayın bize atın mdnxwjdh
Adamların ne konuyla alakası var hacim sen totem yapanlar dedin maçlar bittiğinde burda 3-5 kişi vardı ben ikinci maçı takip edemedim ama burdayım kimseyi bilmem ama poyraz başından sonuna takip etti kuponu haliyle sabah sende yoktun bizde yattık şimdi kalktım hayırlı olsun yapacak bişey yok bil şanslarÇekiliş yaptık yazan yok mg ben bunlarımı beklicem 2 ye kadar yazan olmassa kendim aktif üyelerden 4 kişiye atıcam totem yapanlardan haberiniz olsun demekki bu arkadaşlara para Lazım değil
KaybolKimseye para falan yok artık atanı size iyilik yaramaz hesabımı kapat forumdaki @Shellac
Kimseye para falan yok artık atanı size iyilik yaramaz hesabımı kapat forumdaki @Shellac
Kral nereye gel sohbet ediyoruz bakma ona sen paran sende kalsın o önmli değil biz ne yaptık sanaKimseye para falan yok artık atanı size iyilik yaramaz hesabımı kapat forumdaki @Shellac
La dümen yapiyo diyorum yaAdamların ne konuyla alakası var hacim sen totem yapanlar dedin maçlar bittiğinde burda 3-5 kişi vardı ben ikinci maçı takip edemedim ama burdayım kimseyi bilmem ama poyraz başından sonuna takip etti kuponu haliyle sabah sende yoktun bizde yattık şimdi kalktım hayırlı olsun yapacak bişey yok bil şanslar
Haftaya gene tokata cikarsinOna bun a özelden bu hafta 400 yakın para attım artık yok
Reis tamam sakin olSenin ananı avradını soyunu çıktığın deliği sikeyim orospu çocuğu beni sinir ettin tam katıksız orospu çocuğusun sen yarramın başı
Hâlâ adamı yaliyorsun belki gönderirR
Reis tamam sakin ol