- 4,856
- 6,835
- 113
Beyler tamam yeter shellacı çağırdım gereken yapılır cıvkı çıktı
Adam ben yapmadım demiyor dolandırdığını kabul ediyor . Sizinde ilerde basiniznyanmasinHarbi ayıp la sohbet ediyorduk zorla konuyu kaoattıracaksınız
Nasıl hangi yontrmle dolandırmıs ben anlamadımAdam ben yapmadım demiyor dolandırdığını kabul ediyor . Sizinde ilerde basiniznyanmasin
Para istemiş ares bet e atacam vsvsvs sana atarım demiş adamı engellemişNasıl hangi yontrmle dolandırmıs ben anlamadım
Sen nerden biliom laPara istemiş ares bet e atacam vsvsvs sana atarım demiş adamı engellemiş
Kanka kartonbete para atıcam 1 saate yollarım geri bi 300 atsana bana skxsksjNasıl hangi yontrmle dolandırmıs ben anlamadım
Lan gavatın biri 20 lira attı geri verecem de demedim adama uyuz oldum engelledim bunlarda benim Twitter hesabını şikayet etti kapandı adam dolandırıcı diyor yaz paparasını atayım diyorum onuda yazmıyor adam mkmlarımNasıl hangi yontrmle dolandırmıs ben anlamadım
Küfür etmeseydin iyiydi kral @Tugay497 yalamayı sever kfkdsklsOlay 20 lira yani olanı bu
Başka forumlarda Mod bu burda ortalığı karışıyor aklınsıraKimseyi yaladigim yok sohbet etmişliğim var adamla seni tanımıyorum mandanda o yüzden ayiktin
Tamam yazdım ben buna geri papara at paranı atayım diye onları niye atmıyorsun?
Bilioz la sıkıntı olmayacağınıBu arada @Shellac reiste sıkıntı olmaz 2defa gönderdi kupon tutturdu 5dkda gönderdi sağolsun