Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bunaldım

freud

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
56
25
18
Özellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,984
1,174
113
Özellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı
derealize nedir tam olarak bilmediğimden soruyorum gerisi bende de varda

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
953
113
Demoralize demek istemiş

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
890
113
Ben reis tek deilsin üzülme 😂

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
953
113
Var dostum şuan ülkenin %80 ni bu durumda malum şartlar ben sildim tüm doslari arkadaşları böyle daha ii zaten kimsenin bi faydasida.yok

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,629
410
83
Geçici sendrom olabilir kalıcı da. Nasıl huzurluysan öyle değerlendir boş vaktini en iyisi.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
asosyallik candır boşver yıllarca aşırı sosyal oldukta ne oldu o hayatta sıkıyor bir süre sonra çevrende ne kadar insan olursa o kadar dert sahibi de olursun aynı zamanda dinlemesen adamları ya da maddi destek istediğinde karşılık vermesen senden kötüsü olmaz kaç yıllık dostuz ayağı yaparlar

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,710
4,717
113
benim son 15 yılım böyle, bunun yüzünden okul bitiremedik, yurtdışından döndük geldik. Kumarbaz adamın hayatı mı olur?

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
953
113
Yok.dostum onla ilgisi yok insanlar artik birbirine katlanamiyo kafa kaldirmiyo artik boş muhabbet gereksiz sohbet insanlar artik birbirinin derdini sikintisini dinlemek istemiyo o yuzden en guzeli kendi başına kalmak artik

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Şaka bi yana ben hiç böyle değilim hergğn sahilde mekanlarda kalabalıktayım evde durmaktan yalnız olmaktan nefret ederim, gürültü ses müzik insanlar falan olmalı etrafımda, kumarda kazanınca gece mekanlarında konslarla hayat kadınlarıyla yer içerim, sonra tabi g.t gibi kalıyoruz ama asosyalliği hiç sevmiyorum

freud

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
56
25
18
asosyallik candır boşver yıllarca aşırı sosyal oldukta ne oldu o hayatta sıkıyor bir süre sonra çevrende ne kadar insan olursa o kadar dert sahibi de olursun aynı zamanda dinlemesen adamları ya da maddi destek istediğinde karşılık vermesen senden kötüsü olmaz kaç yıllık dostuz ayağı yaparlar
durumu özetlemişsin çıkar gözetiyor herkes