- 56
- 25
- 18
Özellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı
derealize nedir tam olarak bilmediğimden soruyorum gerisi bende de vardaÖzellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı
Ben reis tek deilsin üzülme 😂Özellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı
aşık olduğum kadını kaybettim,ondan sonra oluştu bu durum.Derealizasyon diye aratırsan detaylı bulabilirsinderealize nedir tam olarak bilmediğimden soruyorum gerisi bende de varda
karantina sonrası bozuldu herkes,ayarlarımızla oynadılarVar dostum şuan ülkenin %80 ni bu durumda malum şartlar ben sildim tüm doslari arkadaşları böyle daha ii zaten kimsenin bi faydasida.yok
bir daha aşık olabildin mi reis,aşkı geç normal bir his kalmadıBen eşimi kaybettim ,yaşım 37
Sen daha 20 yaşındasın
Bu durumda ne yarramskimize oluyorsan bana 10 misli koy
Olm hayat bitti ne aşkı 10 yıl evli kaldığın çocuğunun annesi canim yoldasimi kaybettim ne askibir daha aşık olabildin mi reis,aşkı geç normal bir his kalmadı
Şaka bi yana ben hiç böyle değilim hergğn sahilde mekanlarda kalabalıktayım evde durmaktan yalnız olmaktan nefret ederim, gürültü ses müzik insanlar falan olmalı etrafımda, kumarda kazanınca gece mekanlarında konslarla hayat kadınlarıyla yer içerim, sonra tabi g.t gibi kalıyoruz ama asosyalliği hiç sevmiyorumÖzellikle son 1 yıldır derealize olmuş durumdayım.hayat oyun gibi geliyor.Arkadaşlarımla takılasım gelmiyor,ıssız bir yerde denizi izleyip müzik dinlemek zevk aldığım tek aktivite.Merak ediyorum böyle hayatı olan var mı
durumu özetlemişsin çıkar gözetiyor herkesasosyallik candır boşver yıllarca aşırı sosyal oldukta ne oldu o hayatta sıkıyor bir süre sonra çevrende ne kadar insan olursa o kadar dert sahibi de olursun aynı zamanda dinlemesen adamları ya da maddi destek istediğinde karşılık vermesen senden kötüsü olmaz kaç yıllık dostuz ayağı yaparlar
Hahahahhzhshd ne güldüm varya 🤣🤣🤣🤣20 yaşındaysan gercekten konuyu pas geçiyorum