- 1,770
- 1,075
- 113
Selamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
Bol sanslar. Sen yükle. Hedefe umarim ulastiririzSelamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
İyi şanslarSelamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
Olum heryerde belli etme tipster olduğumuzuaradığın kan burda dost bol sans @Umutks41
Eyvallah dost bol şansSelamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
umudumuz sensin o zamanOlum heryerde belli etme tipster olduğumuzu
Eyw dost kasanın 15 dkda 10 k olması içten bile değilumudumuz sensin o zaman
Onu demeseydin iyiydi kimse anlamaz bu forumda maçlardan be dost bir kaç takım ismi bilirler o kadar anlayanlar hawai de fındık kırıyorSelamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
kendi bu işten cok para kazandı dost karısı yaptı butun sıtelerı şimdi hayır olarak eşe dosta yardımcı oluyoumudumuz sensin o zaman
Bence git denge Betin rolde takıl bırak adam kazansın dost yazıktır az parası varEyw dost kasanın 15 dkda 10 k olması içten bile değil
Eyw dost yüceltiyosunkendi bu işten cok para kazandı dost karısı yaptı butun sıtelerı şimdi hayır olarak eşe dosta yardımcı oluyo
Tmm fedo buraya sen yapış sana bırakıyorumBence git denge Betin rolde takıl bırak adam kazansın dost yazıktır az parası var
Ben anlasam burada ne isim var dostTmm fedo buraya sen yapış sana bırakıyorum