Berat kaç kardeşim kaçBol şans kral, tam yerine geldin 🤣🤣
Berat kaç kardeşim kaçBol şans kral, tam yerine geldin 🤣🤣
Hah işte bu adam ') dubaiden yeni geldiBol şans kral, tam yerine geldin 🤣🤣
berat2010 mu yoksa dostBerat kaç kardeşim kaç
Arapca konusacan dost😂Namımızı duyan geliyo Fedoo
Ona söyle paramı atsın dost en son gurur yapmıştı sana yollucaktı yoksa onuda mı yedinberat2010 mu yoksa dost
Berat2010 sen misin yoksa tostArapca konusacan dost😂
bana mı yollıcakmıs bız yazdık wp den cevap bıle vermemıstı dostOna söyle paramı atsın dost en son gurur yapmıştı sana yollucaktı yoksa onuda mı yedin
Berat kim dost. Biz orjinalizBerat2010 sen misin yoksa tost
Dolandirdi mi dostAq ben nasıl bu hataya düştüm çocuğumun ilaç parası yok dedi gitti 400 lirayı kumarda yedi
Hee Berat2010 diye biri vardı buralarda çocuğumun ilaç parası yok istersen reçeteyi atayım umut dedi o sırada roll yapıyodum baktı para var bunda yapışayım dedi 400 lük oldukDolandirdi mi dost
senı kandırmak cocuk oyuncagı dost kotu nıyetlı olsaydık cok takardım sanaHee Berat2010 diye biri vardı buralarda çocuğumun ilaç parası yok istersen reçeteyi atayım umut dedi o sırada roll yapıyodum baktı para var bunda yapışayım dedi 400 lük olduk
Şuan lavuk cezaevinde dost icralık olmuşsenı kandırmak cocuk oyuncagı dost kotu nıyetlı olsaydık cok takardım sana
Daha mastır digrii olamamışsınn dostHee Berat2010 diye biri vardı buralarda çocuğumun ilaç parası yok istersen reçeteyi atayım umut dedi o sırada roll yapıyodum baktı para var bunda yapışayım dedi 400 lük olduk