bu konuda sen bıze para atcan dost bastan sen at snra bız konu acıp bız sana atıcaz yaz umut dostuna payyfixinibenimde ilaç param var o zaman fraven iğne almam lazım 2k destek
bu konuda sen bıze para atcan dost bastan sen at snra bız konu acıp bız sana atıcaz yaz umut dostuna payyfixinibenimde ilaç param var o zaman fraven iğne almam lazım 2k destek
Başının gözünün sadakasi olsun ne diyelim. Cocugu uzerinden prim yapacak kadar karaktersizmiş. Benim o sahisla bi ilgim yok tanimam. Hesabim orjinal. Aklinda suphe olursa Modlara sorabilirsinHee Berat2010 diye biri vardı buralarda çocuğumun ilaç parası yok istersen reçeteyi atayım umut dedi o sırada roll yapıyodum baktı para var bunda yapışayım dedi 400 lük olduk
Yok dost makarasına yazdım zatenBaşının gözünün sadakasi olsun ne diyelim. Cocugu uzerinden prim yapacak kadar karaktersizmiş. Benim o sahisla bi ilgim yok tanimam. Hesabim orjinal. Aklinda suphe olursa Modlara sorabilirsin
Başla dost daha çocuğa ilaç alıcazbaşlayalımmı
Ne bilim dost. Adam cocugunun uzerinden prim yapmis. Bende kendimden suphe ettim 😂Yok dost makarasına yazdım zaten
Gonder gelsinbaşlayalımmı
Al riyad beirut macına 3.periyot üst gir zevkten dört köşe olbaşlayalımmı
Şair burda alt gir demek istiyor 🤣🤣Al riyad beirut macına 3.periyot üst gir zevkten dört köşe ol
Barem 38.5 ken dedik 44.5 oldu tostŞair burda alt gir demek istiyor 🤣🤣
Üst gir sen tipsterini dinleabi aklımı karıştırıyorsunuz
Kendi bildiğinden şaşma dost,biz seni doğruya ulaştırıcaz emin ol 🤣🤣abi aklımı karıştırıyorsunuz
üst gir dedi ya 8 sayı vardı barem 42.5 tu şimdi 13 sayı var barem 46.5abi aklımı karıştırıyorsunuz
Heri 37 ye iner dost 🤣🤣Barem 38.5 ken dedik 44.5 oldu tost