Öylesine girdim de sağ olasınafiyet olsun reis
Öylesine girdim de sağ olasınafiyet olsun reis
Bence herkese ödemeyecekler seçmece yapıyorlar çünkü ben bu arkadaştan çok daha önce verdim beni beğenmediler sanırım.afiyet olsun reis
sanmıyorum ya öyle kafalarına göre seçmezler. seçecek olsalar ilk sana öderler bir kere adın MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ADI YANİBence herkese ödemeyecekler seçmece yapıyorlar çünkü ben bu arkadaştan çok daha önce verdim beni beğenmediler sanırım.
Kral sen yine g.t olma başkası olsun. Seni severim ben ☺dur la simdi ss atar bir daha göt oluruz
İlk bana göndermedikleri için tam olarak seçmece yapacaklar dedim zaten. Ne bileyim belki Mustafa Kemal'in adı olduğu için zaten göndermediler herkesi Mustafa Kemalci mi sanıyon sensanmıyorum ya öyle kafalarına göre seçmezler. seçecek olsalar ilk sana öderler bir kere adın MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ADI YANİ
Kral iftira atıyorlar bizi yalancı durumuna düşürüyorlar. 19 yaşında çoluk çocukla uğraşıyoruz ya ☺Beyler münakaşa istemiyoruz..
Hani yalandı sübyan ??Banada geldi
Havale dene kral hemen geliyorbnde çekim talebi verdim ama paparayla öderlermi iptal edip havaleyemş döneyim
hocam sübyan olduğumu nerden çıkarıyorsun?Hani yalandı sübyan ??
Yaşın küçük o yüzden sübyan kötü bir şey değil canım 😊hocam sübyan olduğumu nerden çıkarıyorsun?