- 6,947
- 3,004
- 113
Canlı destek kırmızı basıyom hiç bişi çıkmıyor sizde de böyle mi beyler
Dostum ben bakiyeyi çekemiyorum, buton işlemiyor, nasıl çekebilirimArkadaşlar benim geldi
2 saat sonra bilginiz olsun.kotuledik karaladik ama geldi.gelmeyen olursa desteğe bağlansın yatırım yapicam ama çekim gelmedi desin en azından ben öyle yaptıktan 2dk sonra geldi.toplam 2 saat sürdü Ekli dosyayı görüntüle 625941
Valla ben para çekme kısmına bastım ilk seferde çıkmadı sayfayı yenileyince çekim yöntemleri çıkmıştı.Dostum ben bakiyeyi çekemiyorum, buton işlemiyor, nasıl çekebilirim
Site adamı değilim demistimArkadaşlar benim geldi
2 saat sonra bilginiz olsun.kotuledik karaladik ama geldi.gelmeyen olursa desteğe bağlansın yatırım yapicam ama çekim gelmedi desin en azından ben öyle yaptıktan 2dk sonra geldi.toplam 2 saat sürdü Ekli dosyayı görüntüle 625941
4 TL Gates oynuyom durum buUla oynuyorum oynuyorum ne bakiye artıyor ne azalıyor 200 TL duruyor öyle boyle olan varmi
Bonus heaabinda para hala cevir bir kaç kezDostum ben bakiyeyi çekemiyorum, buton işlemiyor, nasıl çekebilirim
Canlı Yol nasıl aldımızBonus heaabinda para hala cevir bir kaç kez
Harbi canlı destek kırmızı renkte bende basıyom hiç bişi çıkmıyorCanlı Yol nasıl aldımız
Azcik behkelyin canlı destek geliyorLa canlı destek kırmızı nasıl aldınız Bonusu biriniz deyin artık delircem awk
Benimde oyle 200 duruoUla oynuyorum oynuyorum ne bakiye artıyor ne azalıyor 200 TL duruyor öyle boyle olan varmi
Ben 200 tl nakit aldım, slotta çevirdim hala bonus bakiye görünüyorValla ben para çekme kısmına bastım ilk seferde çıkmadı sayfayı yenileyince çekim yöntemleri çıkmıştı.
bendede aynı o sekılSlot çevirip duruyorum bakiye 200 değişmiyor 4 şeker geldi 600 verdi ama bi baktım bakiye yine 200 nasıl iş la bu