- 6,947
- 3,004
- 113
Olum canlı destek kırmızı gösteriyor canlıya nasıl bağlanıyoruz biriniz söyleyin la
Bende baglanamadim hata veriyorDesteğe bağlan yazısı çalışmıyo nasıl bağlandınız
Bende de aynıUla oynuyorum oynuyorum ne bakiye artıyor ne azalıyor 200 TL duruyor öyle boyle olan varmi
Bende böyle diyorConnection lost. Please check your internet connection and then try again.
Boyle diyor baglanmiyor
Gizli sekmede açLa canlı destek kırmızı nasıl aldınız Bonusu biriniz deyin artık delircem awk
Canli destege baglanmiyorki
[/QUOT
Canlı destek eklendi dedi ekli gorunmuyor anasını satayım bir saat bekledim
Olmuyor kanka yine sendede canlı kırmızı mıGizli sekmede aç
Bu çok iyidi biej üç saat canlıya baglanamadim vallahaTüm ülke Nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz.
Evet kırmızı. Ama açılıyo bende gizli sekmedeyken.Olmuyor kanka yine sendede canlı kırmızı mı
Connection lost. Please check your internet connection and then try againBu çok iyidi biej üç saat canlıya baglanamadim vallaha
Aynı şekil katılıyorum banada aynısını diyor kırmızı renk canlı destek şuanConnection lost. Please check your internet connection and then try again
Hep böyle diyor yani internet bağlantı yok diyor gerizekalı site bak gör bağlanınca da deneme bonusu bitti diyecek kesin
Dostum ekranda bekle Live chat vs biseyler yazıyor bu süre sonra bas sıraya giriosunConnection lost. Please check your internet connection and then try again
Hep böyle diyor yani internet bağlantı yok diyor gerizekalı site bak gör bağlanınca da deneme bonusu bitti diyecek kesin