- 280
- 177
- 43
Canlı dolu muAkşam aynısı bana oldu sonra promosyon sayfasını tekrar okudum bet 1 tl olmalıymış yoksa oynatmiyor
Canlı dolu muAkşam aynısı bana oldu sonra promosyon sayfasını tekrar okudum bet 1 tl olmalıymış yoksa oynatmiyor
Ben yarım saat önce bağlandım yalnız 1 saat beklemisimdir herhalde muhtemelen şuan da doludurCanlı dolu mu
1 SAAT ÖNCE BAĞLANDIM 95 KİŞİ VARDI SUAN 66 KİŞİ VARBen yarım saat önce bağlandım yalnız 1 saat beklemisimdir herhalde muhtemelen şuan da doludur
Uzun sürüyor bağlanmak çünkü müşteri temsilcisine bir soru soruyorsun cevap verene kadar 5 .6 dakika geçiyor zaten1 SAAT ÖNCE BAĞLANDIM 95 KİŞİ VARDI SUAN 66 KİŞİ VAR
Yokmu bilenPara çekme durumunu nasıl görebiliriz arkadaslar
At yalanını s*>yim inananıÇekimi verdim umutsuzca sildim sayfayı dedim gelirse gelir saniyesinde bildirim geldi 400 TL
Sen arayüz uzmanı mısın?Siteye şimdi girdim baktım da beyler siz iyimisiniz sitenin arayüzü bile ben dolandırıcıyım dio
Benim bildiğim dolandırıcı yatırım ister yatırım falan istemiyor, ama çekim verdik hala bir gelisme de yokSiteye şimdi girdim baktım da beyler siz iyimisiniz sitenin arayüzü bile ben dolandırıcıyım dio
Yok ama website tasarımcısıyımSen arayüz uzmanı mısın?
Ödeme yapmaz yani boşa zaman kaybınız olurBenim bildiğim dolandırıcı yatırım ister yatırım falan istemiyor, ama çekim verdik hala bir gelisme de yok
Denemekten zarar gelmez yaÖdeme yapmaz yani boşa zaman kaybınız olur