- 3,149
- 1,711
- 113
Galiba cvp vermiyorlar kimseyee buna bağlandıkta karı hiç tınlamıyor, bekleyelimmi canlanmasını?
Galiba cvp vermiyorlar kimseyee buna bağlandıkta karı hiç tınlamıyor, bekleyelimmi canlanmasını?
Cevap veriyorlarmi kiCanlı destek bağlandım o kadar sıra bekledim deneme bonusu hesabıniza aktarılmıştır dediler Gates olimpus 1000 oyununda giriyorum oyuna gözükmüyor deneme bonus
Bana bonusu bile eklemiyoBenimde komple bakiyeyi silmişler
O değilde kullanıcı adını niye sansürlüyon? Napıcaz hesabını mı hortumlicaz? 😅😂😅Paintte hata varmış, ay pardon altyapıda 😆Ekli dosyayı görüntüle 626269
Belli olmaz belki başka sitelerde hacılıcaklar 🤣🤣O değilde kullanıcı adını niye sansürlüyon? Napıcaz hesabını mı hortumlicaz? 😅😂😅
Yolda yürürken bile donumu kontrol ediyorum ben almışlar mı diye 😆O değilde kullanıcı adını niye sansürlüyon? Napıcaz hesabını mı hortumlicaz? 😅😂😅
Banada aynısı oldu silinmiş mi oluyor buBeyler inanmayın ödeme yapmıyor site dün kazanç sağladım adamlar amk bütün bakiyeyi silmiş buyrun görsel. O kazandın çekim geldi diyenlerde hepsi site adamıdir.
Sende nasıl görmem lazım finans geçmiş bendeki gibi miBanada aynısı oldu silinmiş mi oluyor bu
Sende nasıl görmem lazım finans geçmiş bendeki gibi mi