Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casivera 1000 TL Deneme Bonusu Yatırımsız

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
237
43
Tüm alanlarda geçerli bi bonus. Bonusu aldıktan sonra 10000 bin tl yap 1000 tl çekim izni vermişler. Bonusa başvurduktan sonra sadece ses teyit amaçlı arıyorlar ondan sonra saniyesine hesaba geçiyor. Bi tek aramaları uzun sürüyor. Ben sabah 9 başvurdum 11.45 te aradılar. umarım işinizi görür

djkanki09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
24
8
Banada pek sağlam site gibi gelmedi okadar sağlam site var deneme bonusu veren onlar neden arama yapmıyor bir düşünmek lazim

emirycc

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
14
8
ben 2-3 ay önce buranın denemesinden 500 çekim vermiştim payfix yarım saatte göndermişlerdi

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,061
113
Tüm alanlarda geçerli bi bonus. Bonusu aldıktan sonra 10000 bin tl yap 1000 tl çekim izni vermişler. Bonusa başvurduktan sonra sadece ses teyit amaçlı arıyorlar ondan sonra saniyesine hesaba geçiyor. Bi tek aramaları uzun sürüyor. Ben sabah 9 başvurdum 11.45 te aradılar. umarım işinizi görür
Yalnız üye olmayin ariyo bunlar iki hattımı aradılar 1 k ekliyo çekim sınırsız bunun için üye olmayin mutlaka numaraniz havuza düşer ararlar 1 k ekler sınırsız çekersiniz siteden 1 bin veriyo 10 bin yap çek bu zor bunun için üye omayin

yetimova

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
11
8
Sence olmazlarmı :) şartları ne olursa olsun 1000 TL adam vuracak bir nesıl var

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,883
909
113
Çekim için fatura bile istediler

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,207
3,091
113
dolandirici site dikkat edin 10k uzeri ve 2 3 kere cekim yapin limit + ustune kazanmaya dewam edin hesabi kitler adi site

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
237
43
dolandirici site dikkat edin 10k uzeri ve 2 3 kere cekim yapin limit + ustune kazanmaya dewam edin hesabi kitler adi site
ilginç bi taraf milyon çeken var demiş sende 2-3 kere çekimden sonra hesap kitlenir demişssin ben vakit geçirmek için almıştım bonusu black jackte 2 3 saat oynadım kaybettim. bonus gözüme güzel gelince paylaşim dedim

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
202
43
Aradıkları numarayı atabilecek babayiğit varmı