- 65,276
- 37,869
- 113
Yok la holi ozel var bir o kadar o da 250 liracikKg oynadıysan hemen attıralım dost
Yok la holi ozel var bir o kadar o da 250 liracikKg oynadıysan hemen attıralım dost
Öyle bi oranın açılması için Man city-kayserispor maçı olması lazımiy 5 bucuk uste ne oran verirdi
Ne biçim konusuyon damladılar falan hayırdırBen formumu bilmezmiyim hemen damladılar
3/ 0 biter 😎 biz oynadık 😏Komik olan ne arkadaslar söyleyin de bizde gülelim
Gulmesek is ciddeye binecekKomik olan ne arkadaslar söyleyin de bizde gülelim
Kolo muani ile asensio u oyuna alması lazım kanka3/ 0 biter 😎 biz oynadık 😏
Psg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum3/ 0 biter 😎 biz oynadık 😏
Ben özel hayatımda da böyleyim hocam biri Bi laf söylüyorsa ortaya söylemicek isim vericek terbiyesizlik yapmıcakGulmesek is ciddeye binecek
Sol kanattan yardir yardir geliyon napalim
Yav dur hele dostBen özel hayatımda da böyleyim hocam biri Bi laf söylüyorsa ortaya söylemicek isim vericek terbiyesizlik yapmıcak
bekle gelecek rahat ol atacak psg çok rahat olAlmanya nın fürtt takımı gibi oynuyor pSG
La bunlari takarsan ooo forum böyle sal geç kim ne diyosa desin boşverBen özel hayatımda da böyleyim hocam biri Bi laf söylüyorsa ortaya söylemicek isim vericek terbiyesizlik yapmıcak
Takibe aldik dost mesajiPsg 1 tane bile atamazsa bak adam değilim aha bu kadar iddialı konuştum psg 1 tane atmazsa adam değilim ben diye kocaman yazacam buraya o kadar güveniyorum
Forvete koymuslar çekik gözlüyü kaleyi göremiyor ki nasıl Gol atsınYav dur hele dost
Arsenal 3 4 atarsa anca atacak psg daha
Sen papaz büyüsüne basla 2.yari etkisini gosterir
Dost cok büyük konuşmuşTakibe aldik dost mesaji
Haklısın dostLa bunlari takarsan ooo forum böyle sal geç kim ne diyosa desin boşver