- 7,929
- 4,883
- 113
Soylerim selamini 🤣Ara sıra gel sohbete 😄 @KARTALizma o Saybır totoşu kayboldu bulamıyom oralarda görürsen söyle gelsin buraya 🍆🗡 şu iki emojiyi gönderiyom ona o anlar 😁
Soylerim selamini 🤣Ara sıra gel sohbete 😄 @KARTALizma o Saybır totoşu kayboldu bulamıyom oralarda görürsen söyle gelsin buraya 🍆🗡 şu iki emojiyi gönderiyom ona o anlar 😁
Berbat seninNasıl gidiyor
Sağlık olsun geçen benimki de kırıldı 325 liraya ekranı değiştirdim gayet sağlıklı şu andaYuce rabbim verdikce veriyor masallah. Bugun cok guzel bir gun olacak dedim kendi kendime. Oldu. Telefonum dustu ve ekran kirildi. Telefonla beraber bende dusebilirdim yani.
Bende telefonu gecen sene aldim istanbulda telefoncudan. Redmi 9A. 2.700 du. Sms geldi İmei kayitli degilmis. 90 gun icinde kapanacak dedi. Telefoncuya gittim bosuna mi ucuz satiyoruz dedi. Kapanmaz dedi. 8-9 ay sonra yine 90 gun icinde kapanacak diye msj geldi. Aldigim Telefoncu eski tel getir imei atalim dedi. 1-2 ay idare edip yeni tel almaya calisacam. Alamassam yaptiracam mecburSağlık olsun geçen benimki de kırıldı 325 liraya ekranı değiştirdim gayet sağlıklı şu anda
Eski atıl bir telefon bul benceBende telefonu gecen sene aldim istanbulda telefoncudan. Redmi 9A. 2.700 du. Sms geldi İmei kayitli degilmis. 90 gun icinde kapanacak dedi. Telefoncuya gittim bosuna mi ucuz satiyoruz dedi. Kapanmaz dedi. 8-9 ay sonra yine 90 gun icinde kapanacak diye msj geldi. Aldigim Telefoncu eski tel getir imei atalim dedi. 1-2 ay idare edip yeni tel almaya calisacam. Alamassam yaptiracam mecbur
Gecmis olsun. Kupon yatti.bu penaltı kaçıranları o dakika falakaya yatıracan.
Aynen o maç. Defans oyuncusu ne diye penaltı kullanır. İyi oldu davarlara forvetleri kırmızı kart gören takımdan gol yediler hemde defans oyuncusu attı 🗡🗡🗡Gecmis olsun. Kupon yatti.
Boca juniors macindan bahsediyorsun herhalde. Bende betoffice freebetiyle ust dedim o maca
Deplasman takimina mi oynadin. Gecen mac palmeriasa 2 gol atip berabere kaldilar. Bu macta atarlar herhaldeAynen o maç. Defans oyuncusu ne diye penaltı kullanır. İyi oldu davarlara forvetleri kırmızı kart gören takımdan gol yediler hemde defans oyuncusu attı 🗡🗡🗡
Bi çılgınlık yapıp ilk yarı üst olur dedim 😁Deplasman takimina mi oynadin. Gecen mac palmeriasa 2 gol atip berabere kaldilar. Bu macta atarlar herhalde
Olur umarim. Mac sonu 2,5 ust bile 1.80 oldu 😔Bi çılgınlık yapıp ilk yarı üst olur dedim 😁
Çoktan takibi bıraktım yeni kupon yapacam 😁Olur umarim. Mac sonu 2,5 ust bile 1.80 oldu 😔