Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Chat [] Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Acun'a ayıp olacak fazla atmayın 😁

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
AGa cidden oynuyor musun böyle oranlara
Valla suriye kupasi macina degilde, nijer ligindeki maca oynasam para 3 e katlanmisti. Yani oran secimi degil de mac secimi yanlis oldu. Baska kuponda finlandiya da bir maca 3,5 ust dedim 1,50 oran, mac 1-1 bitti. Depin orani da 1,15 di. Bu sartlarda yine en mantiklisi 0,5 üst-1,5 üst.

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Valla suriye kupasi macina degilde, nijer ligindeki maca oynasam para 3 e katlanmisti. Yani oran secimi degil de mac secimi yanlis oldu. Baska kuponda finlandiya da bir maca 3,5 ust dedim 1,50 oran, mac 1-1 bitti. Depin orani da 1,15 di. Bu sartlarda yine en mantiklisi 0,5 üst-1,5 üst.
Bedava 100 oran verseler yinede finlilere oynama yatırır ibineler 😁

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
Pragmatic+Finlandiya+İzlanda bu üçünden uzak dur kesin kazanırsın 😄
Bu ay 20k ve üstü nü bu üçlü yedi 😂
Ama suc bunlarda degil. Benim betco inadim da. Betco haricinde bu ligler zaten yok. Gecen piabet de 1 lira dan 20 freespin aldim sweet bonanza 3 kere bonusa girdi 420 tl verdi. Betgit den hergun 30 freespin kodu giriyorum gates of 80-90 lira veriyor. Betcolarda 1.000 liralik spin alinca 50 lira vermiyor 🙂

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Bu ay 20k ve üstü nü bu üçlü yedi 😂
Ama suc bunlarda degil. Benim betco inadim da. Betco haricinde bu ligler zaten yok. Gecen piabet de 1 lira dan 20 freespin aldim sweet bonanza 3 kere bonusa girdi 420 tl verdi. Betgit den hergun 30 freespin kodu giriyorum gates of 80-90 lira veriyor. Betcolarda 1.000 liralik spin alinca 50 lira vermiyor 🙂
Bets10a geri döndüm play'n go slot sağlayıcısıyla tekrar mutluluğa kavuştum 😅

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
Bets10a geri döndüm play'n go slot sağlayıcısıyla tekrar mutluluğa kavuştum 😅
Valla bi 8-10 bin lira ya kendimi toparlarim. Eger daha da batmadan denk gelirse daha bets10 un ozel oranlarina oynayacam. Bu ara sekabet 2 gunde 1 telegram etkinligi aciyor. Hem o etkinlik icin hemde ozel oranlari icin oraya yatiririm. Baska da kolay kolay oynamam. O kadar nefret ettirdiler beni.

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Valla bi 8-10 bin lira ya kendimi toparlarim. Eger daha da batmadan denk gelirse daha bets10 un ozel oranlarina oynayacam. Bu ara sekabet 2 gunde 1 telegram etkinligi aciyor. Hem o etkinlik icin hemde ozel oranlari icin oraya yatiririm. Baska da kolay kolay oynamam. O kadar nefret ettirdiler beni.
Zaten fazla maç yok hazırlık maçlarından ayıklayıp yakalarsak anca. Bets10un özel oran olayı çok iyi seka grubunun özel oranları hemen bitiyormuş o yüzden hiç bakmıyorum onlara 😄

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Şu bets10 özeli gelse de maxwin alcam bi oyundan

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
Zaten fazla maç yok hazırlık maçlarından ayıklayıp yakalarsak anca. Bets10un özel oran olayı çok iyi seka grubunun özel oranları hemen bitiyormuş o yüzden hiç bakmıyorum onlara 😄
Bets10 un ozel oranlarini kombinlemek lazim. Gecen hafta tek maci gelmedi o da benim oynadigim macti. Dun bile hic gol olmayacak macin ilk yarisina 0,5 ist acmislardi. İlk yari 1-1 bitti. Macda oyle bitti

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Bets10 un ozel oranlarini kombinlemek lazim. Gecen hafta tek maci gelmedi o da benim oynadigim macti. Dun bile hic gol olmayacak macin ilk yarisina 0,5 ist acmislardi. İlk yari 1-1 bitti. Macda oyle bitti
BEn gelmez diye ona oynamadım bu akşamkine oynadım

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Ben kolay çeviriyorum bilmiyorum şanslı geliyor bana 😊

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Bu da gelir bence. Adamlar gelecek maclari seciyor :)
Geçenkinde birine ulaşmıştım, freespinde de birine ulaştım, bunda da kazanç sağlarsam sana ulaşıcam. Kazandıkça paylaşmak iyidir. Ne kadar tek yiyen pç varsa tek ölsünler aw

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Geçenkinde birine ulaşmıştım, freespinde de birine ulaştım, bunda da kazanç sağlarsam sana ulaşıcam. Kazandıkça paylaşmak iyidir. Ne kadar tek yiyen pç varsa tek ölsünler aw
Laf çarpıtıyorum

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
En buyuk hayalim max win den 50k kazanip iyi seyirler yazmak 😂 İcimden insallah kuri ekmege muhtac kalirsiniz diyorum onlara da acaba o yuzden mi yuzum gulmuyor 😇

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...