Ben kaybetmek için yatirmasigimdan yatırım bonusu alıyorum hepKayıp bonusuyla eş değil ki ama bu. Kaybetmeseydi ya?
Kazandığımız savaş yok sağlık olsunValla yalana gerek yok 455 TL verdi avide bitirdim
Ekli dosyayı görüntüle 648206
Uçagi afganlilar kacirsaydi böyle olmazdiValla yalana gerek yok 455 TL verdi avide bitirdim
Ama kaybetti şimdi geri dönme şansı kalmadı kayıpla 5.orsn bulsa ana paraya dönerdi ama o 20 fs 300 lira ödemez onu demek istiyorum çok zor is 20 fsden 300 almakKayıp bonusuyla eş değil ki ama bu. Kaybetmeseydi ya?
Aslında mantıklı olan oBen kaybetmek için yatirmasigimdan yatırım bonusu alıyorum hep
455 ödemiş işte reis 🤣Ama kaybetti şimdi geri dönme şansı kalmadı kayıpla 5.orsn bulsa ana paraya dönerdi ama o 20 fs 300 lira ödemez onu demek istiyorum çok zor is 20 fsden 300 almak
Dün uçakta ne para kazandım @Tokmakci burda olsada anlatsa 🤣🤣Uçagi afganlilar kacirsaydi böyle olmazdi
2 masa tenisine 2k olurduk be.sihin saolsun geçmiş olsun napakValla yalana gerek yok 455 TL verdi avide bitirdim
Yaw geçen Max vin aldım bunlarda ödediler455 ödemiş işte reis 🤣
Aynen knk sağlık olsun2 masa tenisine 2k olurduk be.sihin saolsun geçmiş olsun napak
10.kerede 1 kere öder hammina hoc bana göre deil asla almam o bonusu bonanza olsa yine alınır belkide bide Gates455 ödemiş işte reis 🤣
Her şey patlıcanın suyunu sıkmaya gittiğinde başladı 🤣Dün uçakta ne para kazandım @Tokmakci burda olsada anlatsa 🤣🤣
1000 bulayım direk Atacam ben valla10.kerede 1 kere öder hammina hoc bana göre deil asla almam o bonusu bonanza olsa yine alınır belkide bide Gates
Sorma yaHer şey patlıcanın suyunu sıkmaya gittiğinde başladı 🤣
Oradan da çok şikayet var ama dostBugün yaptıracaklar masterbetting var yüzde 20 fs veriyor 5 betten dedede
2k yatır 400 fs ediyor sanırım iyle kuralları okuyun alın. 1 kat çevrimli min 2 Max yok
Yok be bro ödüyor site inan ben hiç görmedim dahaOradan da çok şikayet var ama dost