- 77,160
- 27,687
- 113
Duzelır umarım en yakın zamanda dostHayatın bir döneminde böyle şeyler yaşanıyor hep. Atlatılır elbet diye avutuyorum kendimi
Duzelır umarım en yakın zamanda dostHayatın bir döneminde böyle şeyler yaşanıyor hep. Atlatılır elbet diye avutuyorum kendimi
Aynen öyle bro takma düzelir
Masterbetting dumenci 2000 TL'ye 100 fs ekliyorlardi desteğe bagalndim iyikiNe zaman baba ne zaman 🤣
Yatırdınmı bakalım kac vercek spınMasterbetting dumenci 2000 TL'ye 100 fs ekliyorlardi desteğe bagalndim iyiki
Adı cikdi onların ben 1 kere bile yatirmadimMasterbetting dumenci 2000 TL'ye 100 fs ekliyorlardi desteğe bagalndim iyiki
Yaptırmadım sordum laYatırdınmı bakalım kac vercek spın
Masterbetting nasıl aga ödemeler vs deVeririz bisiler başarirssk
Ödüyor knkMasterbetting nasıl aga ödemeler vs de
Sagol agaÖdüyor knk
250 yüklediler mi sonraMasterbetting dumenci 2000 TL'ye 100 fs ekliyorlardi desteğe bagalndim iyiki
Yok la yatırım yapmadım ki çözemedim fs olayını oranin 😁😁250 yüklediler mi sonra
Şartları mi değişmiş 🤣Yok la yatırım yapmadım ki çözemedim fs olayını oranin 😁😁
SanırsamŞartları mi değişmiş 🤣
Mantıklı ama bir Max oran şartı filan koy bence kupon mesela 15 oranı geçmesin gibi. Sonra uçuk kacik kuponlar geliyor 🤣Sanırsam
Akşama şöyle bişi yapacağım
4 kişi 4 kupon alacağım
Gelenin yüzde 50 kişinin
Yüzde 25 roll seçeriz
Mantıklı mı sence
Ama kural koyacağım herkes aynı maça oynayamicak 4 kupon farklı olsun nasıl sence
Yuh Mk okadar da değil 3 maç deriz 😁😁Mantıklı ama bir Max oran şartı filan koy bence kupon mesela 15 oranı geçmesin gibi. Sonra uçuk kacik kuponlar geliyor 🤣
Saat kaç gibi dost ona göre alarm kurayımSanırsam
4 kişi 4 kupon alacağım
Gelenin yüzde 50 kişinin
Yüzde 25 roll seçeriz
Mantıklı mı sence
Ama kural koyacağım herkes aynı maça oynayamicak 4 kupon farklı olsun nasıl sence
Saati belli olmaz ama gün içinde konusunu açarımSaat kaç gibi dost ona göre alarm kurayım
Tamamdır dost alarmimi kuruyorumSaati belli olmaz ama gün içinde konusunu açarım
MantıklıSanırsam
4 kişi 4 kupon alacağım
Gelenin yüzde 50 kişinin
Yüzde 25 roll seçeriz
Mantıklı mı sence