- 19,288
- 9,853
- 113
Instagram dost gucolier nickNerden baktın dost
Instagram dost gucolier nickNerden baktın dost
Haydaaa,iyi bulabildin parayı o kadarVurduda dün değil ondan önceki gün bana bir kardeş sözde kıyak geçti tren bileti almisdi bugün parası bitmiş batistaymis geri bilet parasını istedi şimdi 255 lira onuda ona atacam
EvetTanıdıkmı
Tanıdık olmayan 5 kurus vermez zaten buyuk ihtimalle taniyozTanıdıkmı
Yok bulamadım ki cekilisde çıkanı aticamHaydaaa,iyi bulabildin parayı o kadar
Gedson halen aklimdan cikmiyor 😔MAÇ 22 de galiba aisscorede öyle yazmış millet
Ayıp değil mi kardeşim ifşa ediyorsun beni cabuk at paramı çabukVurduda dün değil ondan önceki gün bana bir kardeş sözde kıyak geçti tren bileti almisdi bugün parası bitmiş batistaymis geri bilet parasını istedi şimdi 255 lira onuda ona atacam
Sıkma canını dostGedson halen aklimdan cikmiyor 😔
Herkes zan altında kalio,isim ver 😅
Kim dm den yaz atalım gtune soksun parasınıYok bulamadım ki cekilisde çıkanı aticam
Çok ayıp 🤣🤣 millet harbiden seni sanacak bak 🤣🤣Ayıp değil mi kardeşim ifşa ediyorsun beni cabuk at paramı çabuk
13k veriyor dost az cok burda 4 5 dosta 200 atardik olmadi malesefSıkma canını dost
Kanka ben hallederim zaten blackrose attı 150 ben şimdi bı yerden bulur üstünü tamamlarimKim dm den yaz atalım gtune soksun parasını
Eyvallah sağolasınKim dm den yaz atalım gtune soksun parasını
sana borç vermediyse verme öyle bişe mi varnış atmasaymış kaybedincemi aklına gelmişVurduda dün değil ondan önceki gün bana bir kardeş sözde kıyak geçti tren bileti almisdi bugün parası bitmiş batistaymis geri bilet parasını istedi şimdi 255 lira onuda ona atacam
Dost paran olunca 250liyi siklemez atar paran olmayinca direk aklina onlar gelir ama ayip vallahisana borç vermediyse verme öyle bişe mi varnış atmasaymış kaybedincemi aklına gelmiş
Kanka benden gelip geri isteyecek kadar duatuyse şayet ben kendi serefime onu yakistirmam ve veririm parasını benim şerefim 2 kuruşluk değilsana borç vermediyse verme öyle bişe mi varnış atmasaymış kaybedincemi aklına gelmiş