- 59,819
- 27,084
- 113
Tamamlama bisey kafasına silah mı dayadılar ver diye atma kimseKanka ben hallederim zaten blackrose attı 150 ben şimdi bı yerden bulur üstünü tamamlarim
Tamamlama bisey kafasına silah mı dayadılar ver diye atma kimseKanka ben hallederim zaten blackrose attı 150 ben şimdi bı yerden bulur üstünü tamamlarim
Savasim yazmasan senden şuphe edecektik puahahhaTamamlama bisey kafasına silah mı dayadılar ver diye atma kimse
olsun gönlünden geçip verdiği şeyi geri istemek ayoptır ben olsam atmam atmasaymış. tabi borç olarak atmadıysa dyorum.Dost paran olunca 250liyi siklemez atar paran olmayinca direk aklina onlar gelir ama ayip vallahi
BBenattığımi geri istemem suvatım daha fazlasini atarım bol şansSavasim yazmasan senden şuphe edecektik puahahha
Baba diyom ya borc deil dio adam ne die atiyor kafam anlamis deilolsun gönlünden geçip verdiği şeyi geri istemek ayoptır ben olsam atmam atmasaymış. tabi borç olarak atmadıysa dyorum.
Yok o kadarda değil ya bu adam Kıral adam yemin ederim bunun hakkını ödeyemem gün boyu actim tek seferde hiç direk yolladı saolsun adamın kralı savasSavasim yazmasan senden şuphe edecektik puahahha
Kanka bizim bir serefimiz var ve bunu 3 kuruşa kazanamadık ki 3 kuruşa heba edelim demek istediğine göre ederi bu kadarmış o yüzden hiç canını sıkmaya gerek yok ben şimdi halleder yollarım 😍Tamamlama bisey kafasına silah mı dayadılar ver diye atma kimse
Helal savasim dmdeyimBBenattığımi geri istemem suvatım daha fazlasini atarım bol şans
Ben parayı vurmadimi o gün söyledim 20 k kaybetmiştim 16 sini geri aldım ve stres yaşamadan zamanı geçirmek için kendim oynamamak için rol yaptırdım 20 kişi yazdı bana evet rol yaptırdık bazı kişilere bazı kişilere borç verdik bazı kişilere de daha önce iyiliklerini gordumuz için gonlumuzden koptu kadarı ile karşılıksız verdik ama sana karşılıksız filan vermedim şimdi mesajları paylasicam bana borç verir misin yazdın doğrumuVurduda dün değil ondan önceki gün bana bir kardeş sözde kıyak geçti tren bileti almisdi bugün parası bitmiş batistaymis geri bilet parasını istedi şimdi 255 lira onuda ona atacam
bu konu kime ait dost@Shellac konu kilit reis maç devam ettiğinde geri açarız
Reis atarmisinBen parayı vurmadimi o gün söyledim 20 k kaybetmiştim 16 sini geri aldım ve stres yaşamadan zamanı geçirmek için kendim oynamamak için rol yaptırdım 20 kişi yazdı bana evet rol yaptırdık bazı kişilere bazı kişilere borç verdik bazı kişilere de daha önce iyiliklerini gordumuz için gonlumuzden koptu kadarı ile karşılıksız verdik ama sana karşılıksız filan vermedim şimdi mesajları paylasicam bana borç verir misin yazdın doğrumu
Dostum Maç iptal oldu konuyu kitler misin sana zahmet yarın akşama devam ederimbu konu kime ait dost
konu içerisinde neler olmuş
Peki dost öyle olsun ben isim vermedim asla kimseye paranida aticam sen rahat ol sen bana borç demedin ama yinede sorun yok biz serefimiz için yaşarızBen parayı vurmadimi o gün söyledim 20 k kaybetmiştim 16 sini geri aldım ve stres yaşamadan zamanı geçirmek için kendim oynamamak için rol yaptırdım 20 kişi yazdı bana evet rol yaptırdık bazı kişilere bazı kişilere borç verdik bazı kişilere de daha önce iyiliklerini gordumuz için gonlumuzden koptu kadarı ile karşılıksız verdik ama sana karşılıksız filan vermedim şimdi mesajları paylasicam bana borç verir misin yazdın doğrumu
Helal savaş iyilik karsiliksiz yapilir geri istenirmi o para ayiptirKim dm den yaz atalım gtune soksun parasını
Sence bu muhabbet oldumu anlayan kişilerdr oldu beni ne pozisyonuna düşürdün sen 15 yaşındaki çocuk yapar senin konustunu yok parayı vurdu yok şimdi parasız kaldı vurduğu parayı istiyor yakisiyormu kardeşim iyiliğin karşılığı bumu param yok dedin sana birşey dedikmi olunca atarsınPeki dost öyle olsun ben isim vermedim asla kimseye paranida aticam sen rahat ol sen bana borç demedin ama yinede sorun yok biz serefimiz için yaşarız
Buralar karışır dayıcım bol şansHelal savaş iyilik karsiliksiz yapilir geri istenirmi o para ayiptir