Sinir oldum basketbola girdimBende de olmadı ama 1 saat hırs ysptim onay gelene kadar
Sinir oldum basketbola girdimBende de olmadı ama 1 saat hırs ysptim onay gelene kadar
Siteye dönüyordu hata vermedi mi çekimde5 doları 20 30 centten bıg bass cevırdım 150 dolara kadar cıktı dostm en son 0.70 centten 2-3 kere gırdım cekım verdım bakalım
İptal ettim tekrar veremedim çekim dönüp duruyor hepsini baskete girdim6 saat oldu ödeme yok sıkıntı
Sonradan geliyordayı bana bonusu vermedi burda kaldı bot Ekli dosyayı görüntüle 685177
verdı gecmısı felan temızledım pcden actım olduSiteye dönüyordu hata vermedi mi çekimde
tamamdır eyvallah reisSonradan geliyor
telegrama cekım onay kodu yolluyor onayla bak konusmalarına gorursunBeyler confirmed dedi sonra Invalid token provided. You can cancel the original withdrawal and try it again. Bunu dedi ne dedi anlamadım ya
Cahilmisin ak çeviriye yazsana hacım.Beyler confirmed dedi sonra Invalid token provided. You can cancel the original withdrawal and try it again. Bunu dedi ne dedi anlamadım ya
sana ne kadar surede geldı kardesım ne kadar cektın ben 124 dolar cektım ılk cekım verısım ama hala harket yok 15 20 dk olduÇekimi verdim bitlio hesabına saat gece 2.27 de bakalım sabaha gelecek mi merak ediyorum
Profildeki 3 yeri de doldurcan yeşil olcak hepsiclouddan yaptım cekım bekleyende gozukuyorda bitlo hesabımı bu kagıda felan bişeyler yazdırıyor resım felan omu kyc oluyor yoksa nomrla profıldekı 3 yerı dolduruncamı kanka
Hesabına yollanmışBöyle birşey alıyorum dostlar
Bakıyorum yok dostHesabına yollanmış
Çekim sayfasına gelip bi ss atar mısınBakıyorum yok dost
yapılı kankam skıntı yok cekımı ıptal edıp tekrar verdım bakalımProfildeki 3 yeri de doldurcan yeşil olcak hepsi