- 197
- 71
- 28
DOGS SECIP TON SECENEGINDEN MI YATIR DICEZBitlo hesabı aç ordan para ystir bolumunden dogsa bas adres ve kodu siteden çekim bölümüne yaz sonra telegrama çekim kodunu onayla ve bekle
DOGS SECIP TON SECENEGINDEN MI YATIR DICEZBitlo hesabı aç ordan para ystir bolumunden dogsa bas adres ve kodu siteden çekim bölümüne yaz sonra telegrama çekim kodunu onayla ve bekle
Bitlo daki dogs adresini ve kodunu siteye yükledin mikardesım bıtlodan nerden cekım verecez
yok bakım varmış zaten saatleri karıştırmışlar herhalde dönüp duruyoOldu mu
Site çalışmıyor çekim iptal ettim tekrar vermek için dönüp duruyorBitlo daki dogs adresi nasıl alınır aşama aşama yazıyorum
1 uygulamayı aç
Sağ alt köşede cüzdan var
Sonra ortada yatır ve çek bölümü var yatira bas
Ara bölümünden dogs yaz
Sonra dogsa bas ve Onayla bas bu ekrandaki bilgileri sitedeki çekim bolumune yaz
Bende de aynı oldu sayfayı 5 6 kez yenile tekrar çekip ver yaklaşık 10 defa deneyok bakım varmış zaten saatleri karıştırmışlar herhalde dönüp duruyo
ÖYLE YAPTIM USTADA CLOUD TA DOGS CEKILIYOYOR EKRANINDA DÖNÜP DURUYR ANLAMADIM KYCYE KADAR YAPTIM CLOUDDABitlo daki dogs adresi nasıl alınır aşama aşama yazıyorum
1 uygulamayı aç
Sağ alt köşede cüzdan var
Sonra ortada yatır ve çek bölümü var yatira bas
Ara bölümünden dogs yaz
Sonra dogsa bas ve Onayla bas bu ekrandaki bilgileri sitedeki çekim bolumune yaz
Bende de oldu yapana kadar canım çıktı tarama gecmisini sil sürekli ver çekim taki telegramdan onaya gelene kadarSite çalışmıyor çekim iptal ettim tekrar vermek için dönüp duruyor
İşte benimde canımı sıkan nokta bu oldu 1 saat bununla uğraştım site yazılımı çok kötü yapana kadar insanı canı cikiyorÖYLE YAPTIM USTADA CLOUD TA DOGS CEKILIYOYOR EKRANINDA DÖNÜP DURUYR ANLAMADIM KYCYE KADAR YAPTIM CLOUDDA
47 rekat namaz kilacan🎉 Congratulations, 10k $DOGS is on its way! We'll notify you when it's ready.
Bunu yazdı bot napacam simdi
125 DOLAR CEKIM VERDIM ONDAN DEGILDIR DIMIİşte benimde canımı sıkan nokta bu oldu 1 saat bununla uğraştım site yazılımı çok kötü yapana kadar insanı canı cikiyor
Telegramdan start playinge bas ve siteye atıyor ordan toplam 10 bin dogs veriyor yani 5 dolar bunu 10 x cevrimen lazım 100 bin dogs olduğunda çekim yapabilirsinCevap verir misiniz napacam şimdi bu yaziyi yazdıktan sonra bot
2 saate onaylanırHemen onaylamiyor mu bu bitlo hesabı