- 19,124
- 5,837
- 113
Onu yazmadın diye gitti para boş yere 😔Memo kodu yazılacak yer yoktuki
Onu yazmadın diye gitti para boş yere 😔Memo kodu yazılacak yer yoktuki
Evet gittiE yazmadim şimdi ne olacak gitti yani
MalesefE yazmadim şimdi ne olacak gitti yani
Var bak örnek tag memo yazıyorMemo kodu yazılacak yer yoktuki
Sen borsaya yaz yine Memo kodunu girmedim kurtarabilir miyiz de başka yerde yapiyorlardiAllah kahretsin en lazım olduğu günde nahlet olsun nahlet.
kanka 04.23 te verdım ılkını ıptal edıp cekımın hayla bı hareket yok beklıyor gozukuyor sana ne kadarda geldıMalesef
Ben orası işaretledim salak gibiVar bak örnek tag memo yazıyor
Dönüyor duruyor nasıl çözdünkanka 04.23 te verdım ılkını ıptal edıp cekımın hayla bı hareket yok beklıyor gozukuyor sana ne kadarda geldı
kardes dedık ya gecmısını komple sıfırla telefonda ısen tarayıcıları felan ac kapa yap telegramı oyle deneDönüyor duruyor nasıl çözdün
Yatırdığın yerin desteğine yaz Memo yazmayı unuttum de kurtarabilir miyiz de bazı borsalar kuratarbiliyorNereye yazayım borsa derken dost
Borsa yatırdığın sitelere deniyor kripto sitesi borsasıNereye yazayım borsa derken dost
Denedim olmadıkardes dedık ya gecmısını komple sıfırla telefonda ısen tarayıcıları felan ac kapa yap telegramı oyle dene
Senle bizim durumlar hep aynı dostum. İkimizde çekemicez en sonundaDenedim olmadı
Binance a çeksen al sat yapamazsın onu yaptın 2 3 aşamalı doğrulama var ordan nasıl bankaya çekeceksin herşey ingilizce. ufak bir hatada paradan oluyorsun. Bilmiyorsaniz bilen birine danışın ya da hiç bulaşmayın emeğinize yazık oluyor.Ben orası işaretledim salak gibi
Binancede yaptım ama desteğine yazamiyorum yaYatırdığın yerin desteğine yaz Memo yazmayı unuttum de kurtarabilir miyiz de bazı borsalar kuratarbiliyor
Kaç. Saat oldu iotal var mıBu arada benim ödeme geldi ama herkese ödeme yapılırsa 2023 yılının açık ara en iyi bonusu çok net