Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cloudbet 5-6$ Deneme Bonusu

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
643
113
Kesinlikle ama ödeme durarsa alamam çekim versin tık yok
Dönme işi bittimi. Ben şimdi telegramı tablete yükledim. Anca çekimi kabul etti. Bir dahada iptal etmem. Öderse öder ödemezse yapcak bişey yok

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,776
1,664
113
Adam 20 tane hesaptan almış ya ayıp be kardeşim hintlileri geçtik bu kadar mı açsınız. Bu yüzden adamlar tr den oyuncu kabul etmiyor.

sercanylanc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
71
28
la bu benım cekım nıye gelmedı ya 1 saatı gecı 1cıyı ıptal ettım 2 cı 1 saaat oldu hayla beklıyor bidahamı ıptal edıp cekıp versem anlamadım kı

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,776
1,664
113
Gelirse yatırım yapmayı düşünüyorum buraya ne kadar sağlam acaba bu site
Deneme bonusuna milyonları ödediler çok çeken oldu . 3-5 seneye sistem bu şekilde olacak . 5 sene önce cepbank vardı tarih oldu. Şu anki yatırım yöntemlerin çoğuda bana göre kriptoya dönecek

sercanylanc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
71
28
Deneme bonusuna milyonları ödediler çok çeken oldu . 3-5 seneye sistem bu şekilde olacak . 5 sene önce cepbank vardı tarih oldu. Şu anki yatırım yöntemlerin çoğuda bana göre kriptoya dönecek
kardes sence ne yapayım herseyı dogru yaptım ılk cekımı eksızsız verdım 20 25 30 dk bekledım gelmedı ıptal ettım tekrar verdım 2 cı cekım 1 saat 15 dk felan oldu hareket yok bıdaha ıptal edıp cekım verıp yatayımmı yoksa dırek bırakıp yatımmı

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
289
41
28
kardes sence ne yapayım herseyı dogru yaptım ılk cekımı eksızsız verdım 20 25 30 dk bekledım gelmedı ıptal ettım tekrar verdım 2 cı cekım 1 saat 15 dk felan oldu hareket yok bıdaha ıptal edıp cekım verıp yatayımmı yoksa dırek bırakıp yatımmı
Yat uyu akşam 9 dan beri bekliyorum

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,776
1,664
113
İptal et tekrar ver 5 10 dk da çeken var seninki bug a girmiş resmen