Evet sonunda tekrar verdim gelmedi mi ssnindsSenle bizim durumlar hep aynı dostum. İkimizde çekemicez en sonunda
Evet sonunda tekrar verdim gelmedi mi ssnindsSenle bizim durumlar hep aynı dostum. İkimizde çekemicez en sonunda
Benim geleli çok oldu yaaKaç. Saat oldu iotal var mı
Beklicem bakalımm zar zor çekim verdim bakaşım bizim neden gelmiyor hayret ya her şey tamSenle bizim durumlar hep aynı dostum. İkimizde çekemicez en sonunda
Kesinlikle ama ödeme durarsa alamam çekim versin tık yokBu arada benim ödeme geldi ama herkese ödeme yapılırsa 2023 yılının açık ara en iyi bonusu çok net
Herkese ödeme yapılır da senin gibi multiciler yüzünden birdaha zor yaparlar böyle kampanyaBu arada benim ödeme geldi ama herkese ödeme yapılırsa 2023 yılının açık ara en iyi bonusu çok net
Benim gibi tek hesap olanda bekler böyleHerkese ödeme yapılır da senin gibi multiciler yüzünden birdaha zor yaparlar böyle kampanya
Dönme işi bittimi. Ben şimdi telegramı tablete yükledim. Anca çekimi kabul etti. Bir dahada iptal etmem. Öderse öder ödemezse yapcak bişey yokKesinlikle ama ödeme durarsa alamam çekim versin tık yok
Bitmedi zar zor verdimDönme işi bittimi. Ben şimdi telegramı tablete yükledim. Anca çekimi kabul etti. Bir dahada iptal etmem. Öderse öder ödemezse yapcak bişey yok
Gelirse yaz kardeşim çekim TR ye mi çektinDönme işi bittimi. Ben şimdi telegramı tablete yükledim. Anca çekimi kabul etti. Bir dahada iptal etmem. Öderse öder ödemezse yapcak bişey yok
Kesinlikle doğruAdam 20 tane hesaptan almış ya ayıp be kardeşim hintlileri geçtik bu kadar mı açsınız. Bu yüzden adamlar tr den oyuncu kabul etmiyor.
Ben 2. Seviye kyc bile yaptım. Dahada ödemezlerse bundan sonra kimseye ödemezler .Bitmedi zar zor verdim
Gelirse yatırım yapmayı düşünüyorum buraya ne kadar sağlam acaba bu siteHerkese ödeme yapılır da senin gibi multiciler yüzünden birdaha zor yaparlar böyle kampanya
Global binance. Onunda şifreyi değiştirdim diye 24 saat çekim yapamıyomGelirse yaz kardeşim çekim TR ye mi çektin
Deneme bonusuna milyonları ödediler çok çeken oldu . 3-5 seneye sistem bu şekilde olacak . 5 sene önce cepbank vardı tarih oldu. Şu anki yatırım yöntemlerin çoğuda bana göre kriptoya dönecekGelirse yatırım yapmayı düşünüyorum buraya ne kadar sağlam acaba bu site
kardes sence ne yapayım herseyı dogru yaptım ılk cekımı eksızsız verdım 20 25 30 dk bekledım gelmedı ıptal ettım tekrar verdım 2 cı cekım 1 saat 15 dk felan oldu hareket yok bıdaha ıptal edıp cekım verıp yatayımmı yoksa dırek bırakıp yatımmıDeneme bonusuna milyonları ödediler çok çeken oldu . 3-5 seneye sistem bu şekilde olacak . 5 sene önce cepbank vardı tarih oldu. Şu anki yatırım yöntemlerin çoğuda bana göre kriptoya dönecek
Yat uyu akşam 9 dan beri bekliyorumkardes sence ne yapayım herseyı dogru yaptım ılk cekımı eksızsız verdım 20 25 30 dk bekledım gelmedı ıptal ettım tekrar verdım 2 cı cekım 1 saat 15 dk felan oldu hareket yok bıdaha ıptal edıp cekım verıp yatayımmı yoksa dırek bırakıp yatımmı
İptal et tekrar ver 5 10 dk da çeken var seninki bug a girmiş resmenkardes sence ne yapayım herseyı dogru yaptım ılk cekımı eksızsız verdım 20 25 30 dk bekledım gelmedı ıptal ettım tekrar verdım 2 cı cekım 1 saat 15 dk felan oldu hareket yok bıdaha ıptal edıp cekım verıp yatayımmı yoksa dırek bırakıp yatımmı