- 297
- 82
- 28
Beyler bu çekimi nasıl yapcam bir allahın kulu yardımcı olsun güzelliğimi yaparım ağ adresi filan anlamadım birsey
dostum binanceden yatırıma giriyorsun dogs yazıyorsun bottanda çekime geliyorsun binancedekş önce adresi sonrada memo token sayılı olanı yazıp çekiyorsunBeyler bu çekimi nasıl yapcam bir allahın kulu yardımcı olsun güzelliğimi yaparım ağ adresi filan anlamadım birsey
Dost yardımcı olurmusun cekemiyorumbeyler ben 3dkda çektim bos geçmeyin
dostum binance girip ss at söylerim sana tek tekDost yardımcı olurmusun cekemiyorum
5 dolara 800 dolar uf sbjsRekor bende heralde çekimde 😂 800 dolardan düştüm 600 e 😂
Çekim yaptın mı?Rekor bende heralde çekimde 😂 800 dolardan düştüm 600 e 😂
Numarayı paylaştım direk eklenmiş Üyelik vs bir şey yokBeyler ben sabah tg botuna katıldım numaramı paylaştım bonus eklendi dedi ondan sonra siteye girdim üye oldum ama bonus eklenmedi,ilkten site adresini bulup üye olamamıştım tg katıldıktan sonra üte oldum diye herakfe bonus hala eklenmedi hesaba botu yeniden start diyorum ama şimdi bonus alma seçeneği cıkmıyor bu soruna yardımcı olacak biri varmı bilgisi olan
Kaç tl aldın yani toplam ödemeRekor bende heralde çekimde 😂 800 dolardan düştüm 600 e 😂
Kanka yardımcı olma şansın var mı illa binance hesabı mı olacakdostum binance girip ss at söylerim sana tek tek
Kral resim attım gormedinmi odedigine dairÇekim yaptın mı?
21.770Kaç tl aldın yani toplam ödeme
Helal kanka nasıl yaptın şans mı biliyin21.770