- 4,622
- 2,823
- 113
Ağları doğru seç yoksa kaybolur kriptolarBu şekil doğrumu
Ağları doğru seç yoksa kaybolur kriptolarBu şekil doğrumu
Ben aldim patladi arkadas aldi bise odemedi patladi millet nasi çekiyo catir catir1 kişi 160lira attı kahve sigara yaptım o kadar
Aynen ya saniyesinde battım benBen aldim patladi arkadas aldi bise odemedi patladi millet nasi çekiyo catir catir
Nasip meselesiBen aldim patladi arkadas aldi bise odemedi patladi millet nasi çekiyo catir catir
Nerden ekledilerAbi ben kaybettim yene eklediler onu da kaybettim 37 dolar eklediler kasa filan açtım onları da aynı şekil cekebiliyozmu
İptal et tekrar talep ver öğlen 14:30 dan sonra açıldı çekimlerTakribiii olarak ortalama kaç saate ödüyor acep miktar yüksek baya çünkü 9 saat oldu
Site linki var mı can dostlar bir türlü bulamadımİptal et tekrar talep ver öğlen 14:30 dan sonra açıldı çekimler
17:38 de vermişimİptal et tekrar talep ver öğlen 14:30 dan sonra açıldı çekimler
Konunun başında Telegram ismi var ya başında @ işareti ile Telegram bot zaten site değilSite linki var mı can dostlar bir türlü bulamadım
Binance hesabıma çektim, hiç kesmedi.Kanka hangi hesapla çektin bide çekimde kaç dogs kesti bilgi verme şansın var mı
Evet60 euro mu çektin reis
Kaç saatte ödedi le
Saat değil 5-10 dakikada geldi.Kaç saatte ödedi le
usta nasıl çektin tam olarak
Abi kasa kırdım seviyeli ödül gibi bişi iki defadr kiriyom ekliyorlar şimdi cekemezmiyim acaba yada değeri mi dusukNerden eklediler
nasil kirdin kasayi o nasil isAbi kasa kırdım seviyeli ödül gibi bişi iki defadr kiriyom ekliyorlar şimdi cekemezmiyim acaba yada değeri mi dusuk
SS atsana merak ettimAbi kasa kırdım seviyeli ödül gibi bişi iki defadr kiriyom ekliyorlar şimdi cekemezmiyim acaba yada değeri mi dusuk
Nasıl yaptınEkli dosyayı görüntüle 6858495 dakikada çekim geldi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.