- 3,255
- 1,512
- 113
Aynen eklenir oucretsiz 10 dogs secioz dimi knk sonra eklenmesini beklioz
Aynen eklenir oucretsiz 10 dogs secioz dimi knk sonra eklenmesini beklioz
dost telegram uzerinden uye olup eklenior deseydin keske uye olup telegrama girdim usd para birimi var bosa uye olduk :S sahlik olsun eline sahlik.Merhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.
Hergün Saat 14.00 de ekleniyorucretsiz 10 dogs secioz dimi knk sonra eklenmesini beklioz
benim usd para pirimi bunu nasil dogs yapabilirimHergün Saat 14.00 de ekleniyor
birde ben tlgram uzerinden uye olmadim normal uye oldumHergün Saat 14.00 de ekleniyor
Yazmışım ilk mesajda TG den bota yazacaksınız diyedost telegram uzerinden uye olup eklenior deseydin keske uye olup telegrama girdim usd para birimi var bosa uye olduk :S sahlik olsun eline sahlik.
İptal et bidaha ver Buga giriyor bazen10 saat oldu ödeme gelmedi burdan ödeme yapıyor mu bunlar anlamadım
öyle yaptım şimdi bakalim gelicek miİptal et bidaha ver Buga giriyor bazen
Kardeş sen dogs coin adresini yazarken altta meme adresi var onuda yazdinmi ? Onuda yazman gerekli biliyosun dimiİptal edıyom veriyom çekim talebi gelmedi bi türlü alan arkadaşlar ne kadar sürede geldi çekiminiz
21 saat oldu gelmediİptal et bidaha ver Buga giriyor bazen
Canlı desteğe baglandim 21 saat oldu dedim no panik 24 saat dolmadı dhaa dedi .dİptal edıyom veriyom çekim talebi gelmedi bi türlü alan arkadaşlar ne kadar sürede geldi çekiminiz
Reis meme adresi dedigin ne oluyorKardeş sen dogs coin adresini yazarken altta meme adresi var onuda yazdinmi ? Onuda yazman gerekli biliyosun dimi
Ben hiç İptal etmedim 2 saat sonra 24 saat olacak bakalımİptal edıyom veriyom çekim talebi gelmedi bi türlü alan arkadaşlar ne kadar sürede geldi çekiminiz
Dosg coin adresini aldığın yerde altta sayı var o onuda yazman lazım çekimde onu yazmassan çekim onaylansa bile coinlerin yok olurReis meme adresi dedigin ne oluyor
Kanka sen yazmadiysan sıkıntı olur diye çekimi iptal ettimDosg coin adresini aldığın yerde altta sayı var o onuda yazman lazım çekimde onu yazmassan çekim onaylansa bile coinlerin yok olur