- 87
- 12
- 8
Yolladılar mı sana
20 saat i gecti beklettiler ama 46 doları yolladı adamlar valla
Yolladılar mı sana
2. Seviye kyc yaptın mı sen istiyor benden bonusu alabilmek için ?Kaç olunca cekebiliyoruz ??
İşte bilmiyorum ki sayfa ingilizce anlayamadm nerde yazıyor seviyeler2. Seviye kyc yaptın mı sen istiyor benden bonusu alabilmek için ?
Burda yaptım attim
Cloudbet güncel link atar mısınBurda yaptım attim
Nerden yapiyoruz nasıl yapıyoruz ?Pardon mrgamb istiyor 2. Seviye KYC siz yaptınız mı yapan varsa yazabilir mi ?
Başka site bu Cloudbet değilNerden yapiyoruz nasıl yapıyoruz ?
Cloudbet güncel link atar mısın
Kral aynı site ?? Telegramdan verdi bana nasıl başka oluyorBaşka site bu Cloudbet değil
Onu demiyorum yanlış anladın sen cloudbettesin ben Mrgamb sitesi için soruyorum 3 dolar bonus eklenmesi için 2. Seviye kyc istiyor burda yapan var mı diye sordumKral aynı site ?? Telegramdan verdi bana nasıl başka oluyor
Anladım kardeşimOnu demiyorum yanlış anladın sen cloudbettesin ben Mrgamb sitesi için soruyorum 3 dolar bonus eklenmesi için 2. Seviye kyc istiyor burda yapan var mı diye sordum
2. Swviye yaptın mı dostumMrgambin kini net kullanın 5 gün boyunca hergun 3 dolar veriyor 3 doları 15 dolar yapıp cekiyorsun her alanda geçerli ben 5 gün boyunca kupon yaptım 4 u tuttu toplam 2000 TL çektim anında ödediler
1 ve 2. Seviye doğrulama yaptıktan sonra mı eklendi sanaMrgambin kini net kullanın 5 gün boyunca hergun 3 dolar veriyor 3 doları 15 dolar yapıp cekiyorsun her alanda geçerli ben 5 gün boyunca kupon yaptım 4 u tuttu toplam 2000 TL çektim anında ödediler
Yaptım2. Swviye yaptın mı dostum
Eklenmiyor kendin alıyorsun1 ve 2. Seviye doğrulama yaptıktan sonra mı eklendi sana