- 239
- 160
- 43
Bilmiyorum ki ben bitheroya çekim yaptım.Hocam ben de 55 € yaptım. Çekim verdim dogstan binance ile. Pending email adress yazıyor sitede. Email girmedik ki nedir sence benim durum
Bilmiyorum ki ben bitheroya çekim yaptım.Hocam ben de 55 € yaptım. Çekim verdim dogstan binance ile. Pending email adress yazıyor sitede. Email girmedik ki nedir sence benim durum
Geri çık telegramdan confirm yapHocam ben de 55 € yaptım. Çekim verdim dogstan binance ile. Pending email adress yazıyor sitede. Email girmedik ki nedir sence benim durum
confirm basacaz sadece demiGeri çık telegramdan confirm yap
mail dogrulamaya gerek yok demiGeri çık telegramdan confirm yap
Çözdüm hocam siteden çıkınca telegram botunda confirm withdraw varmış ona tıkladım oldu. Şimdi sıra çekimin gelmesinde insBilmiyorum ki ben bitheroya çekim yaptım.
Yok mail dedigi o ztm telegram çekim onayımail dogrulamaya gerek yok demi
Evet.Çözdüm hocam siteden çıkınca telegram botunda confirm withdraw varmış ona tıkladım oldu. Şimdi sıra çekimin gelmesinde ins
Tebrik ederim. Kazancın daim olsun.Çözdüm hocam siteden çıkınca telegram botunda confirm withdraw varmış ona tıkladım oldu. Şimdi sıra çekimin gelmesinde ins
Eyv hocam ins gelir. Gelirse 2.tel ile de denicemTebrik ederim. Kazancın daim olsun.
İptal et tekrar ver52 dolar çekim verildi 30 dakika oldu beklemeye devam
Niye loBen halen cekim yapamadim yardimci olun arkadaslar beynim yandı sigortalar devre dışı
Geldi miİnşallah öderler la kuruş yokEkli dosyayı görüntüle 684936
niyeİptal et tekrar ver
Hocam binance tan dogs uzerinden adresi al yapistir onayla en son da telegramdaki bottan confirm yap cekimiBen halen cekim yapamadim yardimci olun arkadaslar beynim yandı sigortalar devre dışı
İptal etmek mantıklı değil ki bir kaç! Defa iptal etmiştim zaten dağa önceİptal et tekrar ver