- 1,809
- 525
- 113
Eren biliyorsan özelden yazar mısın kardeşimAynı ip eklemez
Eren biliyorsan özelden yazar mısın kardeşimAynı ip eklemez
2. Telegramdan denemem için ilk hesaptan çıkman lazim sitedenBen 2. Telegrama denedim ona eklemedi aiqiw birinciye ekledi 50dolsr çekim verdim
Dostum nasıl çekim yapılıyor anlatır mısın2. Telegram danda 30 dolar cekim bekliyorum
En başta her şey yazıyorHay arkadaş bir kişi yardımcı olmuyor
İlk çekimin geldi mi bir saat olacak askıda daha2. Telegram danda 30 dolar cekim bekliyorum
Kankam Binance hesabına nasıl çekiliyor onu soruyorum bilmediğim içinEn başta her şey yazıyor
odeme geldımıAviatore girin yapın hep 3 4 × atıyor slots girmeyin boşa ben 5dk da yaptım iki hesabida
Binince para yatırma kripto kısmına dogs coin seçiyorsun cüzdan adresini kopyala yapuştıe diğer kısımads dogs memo adresi kopyala yapuştır tutar hepsi de çekim ver sonra telegram gelen mesaja onay verKankam Binance hesabına nasıl çekiliyor onu soruyorum bilmediğim için
Kardeşim bi yardımcı olmadınız helal olsunÖdeme bekleniyoe neyse ben kaçtım bu telegram botları ödeme yapmaz genelde neyse gelirse ekime gelmezse .... iyi geceler
Peki mail onay nasıl olacakBinince para yatırma kripto kısmına dogs coin seçiyorsun cüzdan adresini kopyala yapuştıe diğer kısımads dogs memo adresi kopyala yapuştır tutar hepsi de çekim ver sonra telegram gelen mesaja onay ver