Çekim yapan vardı ilk sayfalardaÖdeme bekleniyoe neyse ben kaçtım bu telegram botları ödeme yapmaz genelde neyse gelirse ekime gelmezse .... iyi geceler
Çekim yapan vardı ilk sayfalardaÖdeme bekleniyoe neyse ben kaçtım bu telegram botları ödeme yapmaz genelde neyse gelirse ekime gelmezse .... iyi geceler
Telegram mesaj gelecek onay dePeki mail onay nasıl olacak
Tamamdır kankam çok teşekkürler bi deneyeyimTelegram mesaj gelecek onay de
Kanka Binance İngilizce mi sendeUmarım öder çektik diyenler var ama
Dostum müsaitsen özel den bi şey dicemMulticileri engelliyorum birdaha göremeyecek paylaştığım bonusları. Bu tarz çok paylasicam daha . Bunlar yüzünden adamlar tr den oyuncu kabul etmiyor
Tebrikler bir saat oldu benim daha yok gelenÖdeme geldi beyler 1 saatte
Dm bak kankaMulticileri engelliyorum birdaha göremeyecek paylaştığım bonusları. Bu tarz çok paylasicam daha . Bunlar yüzünden adamlar tr den oyuncu kabul etmiyor
Geldi mi çekim dostBeyler herkese teşekkürler herkese bol kazançlar 50 dolar 1500₺ üstü çok güzel bi kazanç paylaşan arkadaşın eline diline sağlık
Kesinlikle kardeşim ödeme gelirse mükemmelBeyler herkese teşekkürler herkese bol kazançlar 50 dolar 1500₺ üstü çok güzel bi kazanç paylaşan arkadaşın eline diline sağlık
Şimdi gelen doları Binance kriptodan TR olanına çekicem dimiKesinlikle kardeşim ödeme gelirse mükemmel
Dolar değil dogs olarak yanlış girersen çöp olurŞimdi gelen doları Binance kriptodan TR olanına çekicem dimi
Canlı destek var sitede sordum 24 saat bulabilir dediOdeme gelen var mi