- 1,800
- 524
- 113
benimde yaklaşık 9 saat falan oldu çekim gelmedi
ne kadar sürede bu duruma ulaştı çekim?Bu ödendi demek mi oluyor gelen bir şey yok hesaba agda doğru
Para çekim talebiniz kabul edildi demek ödendi falan değil ama öyle dediğine göre öderlerBu ödendi demek mi oluyor gelen bir şey yok hesaba agda doğru
benimde gelmedi bende bakiyeyi biraz daha arttırıp tekrar talep verdim desteğe yazdım ödemenizi gönermek için çaba gösteriyoruz 24 saati bulabilir diyor gönderirler diye tahmin ediyorum bonus bitti sanırsam ama ödemeleri yaparlar bence.Dostlar benim para hala gelmedi. 4 saat falan oldu iptal edip tekrar deneyim mi ?
Banada aynısını yazıyor ezbere sitebenimde gelmedi bende bakiyeyi biraz daha arttırıp tekrar talep verdim desteğe yazdım ödemenizi gönermek için çaba gösteriyoruz 24 saati bulabilir diyor gönderirler diye tahmin ediyorum bonus bitti sanırsam ama ödemeleri yaparlar bence.
iptal etmeyip 24 saati beklemek en iyisi bence ben daha iptal etmicem.Banada aynısını yazıyor ezbere site
Kesinlikleiptal etmeyip 24 saati beklemek en iyisi bence ben daha iptal etmicem.
Bekleyen mi diyor onayladı mı yoksaBen 19.45 de çekim yaptım hala gelmedi
24 saat bekleyin diyorBekleyen mi diyor onayladı mı yoksa
İptal etme ve bekle diyorBekleyen mi diyor onayladı mı yoksa
ne zaman talep verdin hocamBen talep verdim 2 dakikada geldi
kaç dolar çektin hocam onuda söylermisin9.53 te talep verdim 9.55 gibi geldi
Emin misinBen talep verdim 2 dakikada geldi