Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cloudbet 5-6$ Deneme Bonusu

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
361
63
Memo kod yazdın mı çekerken . Dogecoin çekmedin değil mi?
Yok be dogs çektim ben borsa ile ilgiliyim zaten ama bu borsanın amk ben 2-3 sefer boylevoldu adamlar yolluyor çektiğim yer ibnelik yapıyor memo adresi yoktu çektiğim yerde ama onu yazmadan çektim

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
152
43
Evet beklemeye alındı benim çekim e-posta onayını verdiler bakalım ne zaman düşecek hesaba

ozantr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
42
18
Yok be dogs çektim ben borsa ile ilgiliyim zaten ama bu borsanın amk ben 2-3 sefer boylevoldu adamlar yolluyor çektiğim yer ibnelik yapıyor memo adresi yoktu çektiğim yerde ama onu yazmadan çektim
kanka bilirsin zaten memo adresi borsadaki cüzdan numaran sadece dogs adresini girersen para direk borsanın kendi cüzdanına gider memo adresi senin borsadaki cüzdanına gelmesini sağlıyor gelmediyse ve site gönderdiyse borsaya yaz bence.

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,698
1,614
113
çekemez zaten bende hatayla doge deneyip durdum dogeun adresi daha kısa olduğu için hatalı diyor sen ne kadar çektin usta geldi sanırsam seninki.
Ben çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.

storm789654123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
41
28
55 dolar çekenlere falan geliyor galiba ben 90 dolar çekim verdim 18 saat oldu

Manas1910

Üye
Yeni Üye
11
0
1
Ben çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.
Site 15 saattir ödemiyor bu çekim yapanlar kim acaba

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,707
46,380
113
Bunlara yardım etmiceksin dostum

ozantr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
42
18
engel atmak nedir ya ben sana yazmıştım cevap vermiştin de engellemek ne alaka neyin kafası bilemedim. Mail attım 24 saate yatmazsa öyle yazın diyor destek beklemeye devam.

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
361
63
kanka bilirsin zaten memo adresi borsadaki cüzdan numaran sadece dogs adresini girersen para direk borsanın kendi cüzdanına gider memo adresi senin borsadaki cüzdanına gelmesini sağlıyor gelmediyse ve site gönderdiyse borsaya yaz bence.
Diyor 47 dolar işlem ücreti var bana onu yatır