- 3,698
- 1,614
- 113
Memo kod yazdın mı çekerken . Dogecoin çekmedin değil mi?Bunu ödedi bu site ya bu kcex gelmedi ama işlemler burada işte
Memo kod yazdın mı çekerken . Dogecoin çekmedin değil mi?Bunu ödedi bu site ya bu kcex gelmedi ama işlemler burada işte
çekemez zaten bende hatayla doge deneyip durdum dogeun adresi daha kısa olduğu için hatalı diyor sen ne kadar çektin usta geldi sanırsam seninki.Memo kod yazdın mı çekerken . Dogecoin çekmedin değil mi?
Yok be dogs çektim ben borsa ile ilgiliyim zaten ama bu borsanın amk ben 2-3 sefer boylevoldu adamlar yolluyor çektiğim yer ibnelik yapıyor memo adresi yoktu çektiğim yerde ama onu yazmadan çektimMemo kod yazdın mı çekerken . Dogecoin çekmedin değil mi?
kanka bilirsin zaten memo adresi borsadaki cüzdan numaran sadece dogs adresini girersen para direk borsanın kendi cüzdanına gider memo adresi senin borsadaki cüzdanına gelmesini sağlıyor gelmediyse ve site gönderdiyse borsaya yaz bence.Yok be dogs çektim ben borsa ile ilgiliyim zaten ama bu borsanın amk ben 2-3 sefer boylevoldu adamlar yolluyor çektiğim yer ibnelik yapıyor memo adresi yoktu çektiğim yerde ama onu yazmadan çektim
Ben çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.çekemez zaten bende hatayla doge deneyip durdum dogeun adresi daha kısa olduğu için hatalı diyor sen ne kadar çektin usta geldi sanırsam seninki.
Site 15 saattir ödemiyor bu çekim yapanlar kim acabaBen çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.
Bunlara yardım etmiceksin dostumBen çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.
engel atmak nedir ya ben sana yazmıştım cevap vermiştin de engellemek ne alaka neyin kafası bilemedim. Mail attım 24 saate yatmazsa öyle yazın diyor destek beklemeye devam.Ben çekim yapamadım . 15-20 kişiye özelden yardımcı oldum çekimi alan bastı engeli 1 kişi hariç . Sanki birşey talep ediyoruz insanlardan. O yüzden yardım etmekte istemiyorum kimseye . Milyon çekim yapıldı insanlar teşekkür edeceğine engeli basıyor.
Hepsini çekNekadar çekebilirim şimdi kuc vesayre yaptım doğruladım hesabı bilgi verirmisin
175 dolar çeken var hocam55 dolar çekenlere falan geliyor galiba ben 90 dolar çekim verdim 18 saat oldu
kaç saatte gelmiş175 dolar çeken var hocam
Çekebiliyomuyum hepsiniHepsini çek
Cekiyon cekÇekebiliyomuyum hepsini
Ne yazmayalıyım burayaCekiyon cek
Diyor 47 dolar işlem ücreti var bana onu yatırkanka bilirsin zaten memo adresi borsadaki cüzdan numaran sadece dogs adresini girersen para direk borsanın kendi cüzdanına gider memo adresi senin borsadaki cüzdanına gelmesini sağlıyor gelmediyse ve site gönderdiyse borsaya yaz bence.