- 1,816
- 525
- 113
Beyler dün 19.45 de çekim verdim şimdi geldi teşekkürler
Ekli dosyalar
-
138.3 KB Görüntüleme: 71
Kendimi gibicem hala gelmedi la akşama kadar gelmezse yarın Amerika haritadan silinicekBunun yeri burasimi lan ezme
İyi Hayırlı Olsun Reis O Ödendiyse Bizimkide Ödenir HeraldeBeyler dün 19.45 de çekim verdim şimdi geldi teşekkürler
Biz numune kaldıkBeyler dün 19.45 de çekim verdim şimdi geldi teşekkürler
Olm 600 dolar çekim verdim bende 29 a 67 dolar koymuştum sadece yanına girdi 18 e 6 dolar vardı onda 29 gelse bidaha kasa 3 K idi 😂😂Kendimi gibicem hala gelmedi la akşama kadar gelmezse yarın Amerika haritadan silinicek
Eren ne zaman vermiştin kanka cekimiÇekim geldi
Gece 4 teEren ne zaman vermiştin kanka cekimi
Reis Ödenmez Diyodun Erenbabaya ödedilerse bizede sıra yaklaşıyor )İptal etmeyin kesinlikle
Harbiden ustaBiz numune kaldık
Knk YouTube den izle kimseye inanma dolandırırlar seni çok kolayNormal Binance den Binance TR ye nasıl aktarıcam İngilizce çözemedim
Ordan da çözemedimKnk YouTube den izle kimseye inanma dolandırırlar seni çok kolay
Kardeşim çok sağol paylaşım için sayende 7 k para çektim eyvMerhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.
Binanceden dogsları satışını yap usdt karşılığı sonra transfer alanı ile tr ye aktar usdtyi de sat ordan try karşılığı aktar banka hesabınaNormal Binance den Binance TR ye nasıl aktarıcam İngilizce çözemedim