- 11
- 3
- 3
Paylaşandan Allah razı olsun , çekim yapıldı , site güvenilir
Ne kadar çektinPaylaşandan Allah razı olsun , çekim yapıldı , site güvenilir
Tekrar dene 1. Yaptigimda bendede hata verdi 3 de kabul ettiNe yüklediniz arkadaşlar adres kanitina ikametgah belgesi attım kabul etmiyor
kripto borsa hesabin olmasi gerekiyorBende cekicem ama nasıl yapicam tam bilmiyorum yardımcı olacak arkadas var mi
Kriptoda dogs var onu seç adresi al yapıştır siteye altta meme adresi var sayı olarak onuda en alta yapıştır meme adresini giremessen eğer paran kaybolur bukadar basit bol şansBende cekicem ama nasıl yapicam tam bilmiyorum yardımcı olacak arkadas var mi
Max cekim ne kadarMerhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.
Max cekim ne kdrMerhaba dostlar adımları tek tek yazıyorum basit bir şekilde.
Telegramdan @CloudbetOfficialBot bota gidin. Sayfalarını takip edin. Numaranızı isteyecek onuda paylaşın. Siteye yönlendirecek. 10.000dogs coin veriyor bunu 10x yapıp binance a çekebilirsiniz. Hangi alanda eklendiyse o alanda devam etmeniz gerekiyor. Bol şanslar.
Beklemede halaÖdeme alan olmadı mı bu saatler içerisinde
Limit yok mın 10katiMax cekim ne kdr
Afiyet olsun tebriklerBeyler ben aldım kaybettim arkadaş aldı bu sefer katladık beraber 380 dolar cektık mis konu sahıbıne teşekkürler açlıktan ağzımız kokuyodu aq