- 3
- 0
- 1
Bu talebi nerden veriyoruzÇok bekleyenler iptal edip tekrar vermiş 5dk da gelmiş . Gördüğümü yazıyorum başka yerlerden
Bu talebi nerden veriyoruzÇok bekleyenler iptal edip tekrar vermiş 5dk da gelmiş . Gördüğümü yazıyorum başka yerlerden
hocam müsaitsen çekim için bi şey sorucamAz once çektim 70 dolar 5 dakikada geldi
Bu talebi nerden veriyoruz
hocam müsaitsen çekim için bi şey sorucam
Ben sordum 10 dog bitmiş şu günlük 1 dolar 5 dolar eklenenler nasıl oluyor onu anlamadımHerşeyi yaptım eklenmiyor su bonus nasıl alınıyor telegram botuda eklemedi
Referans linki ban sebebidirNe bitmesi benim verdiğim linkten üye olana veriyor
Sorhocam müsaitsen çekim için bi şey sorucam
hallettim dostum sagol
Eywallah kralhallettim dostum sagol
Merhaba, hangi cüzdana çekiyorsun? Bende ilk kez çekicem ama binance vs çekmek istemedim malum son kripto davalarından birde doğrulama maili gelmedi bana çekim için, hoş buraya mail yazdığımı bile hatırlamıyorum mailleri kontrol ettim gelen eden yok. Canlı destek cevap vermiyor.Çekim 1 saatte geldi paylaşan arkadaşlara tşk
Binance tr cektimMerhaba, hangi cüzdana çekiyorsun? Bende ilk kez çekicem ama binance vs çekmek istemedim malum son kripto davalarından birde doğrulama maili gelmedi bana çekim için, hoş buraya mail yazdığımı bile hatırlamıyorum mailleri kontrol ettim gelen eden yok. Canlı destek cevap vermiyor.
Anladım, mail olayı yok bildirim telegrama gelmiş bakarken gördüm, benim gibi arayan olursa bilgisi olsun.Binance tr cektim
Aynen telegramdan çekim onayı yapılıyor.1 saate gonderiyorlarAnladım, mail olayı yok bildirim telegrama gelmiş bakarken gördüm, benim gibi arayan olursa bilgisi olsun.
Kimseye güvenme buradan açık açık yardımcı olsunlarArkadaşlar binance den çekim yapamıyorum ingilizce hep çeviri yapsam dahi yapılacak şeyleri bilmiyorum bilen biri lütfen yardım etsin
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsun söyle buradan anlatayımArkadaşlar binance den çekim yapamıyorum ingilizce hep çeviri yapsam dahi yapılacak şeyleri bilmiyorum bilen biri lütfen yardım etsin