- 175
- 73
- 28
İngilizce hiçbisey anlamıyorumTam olarak nasıl bir hata alıyorsun söyle buradan anlatayım
İngilizce hiçbisey anlamıyorumTam olarak nasıl bir hata alıyorsun söyle buradan anlatayım
Dolar olarak birde tr olarak yazıyor nasıl banka hesabıma çekeceğim psikolojimi bozdu bu isTam olarak nasıl bir hata alıyorsun söyle buradan anlatayım
Bak şimdi ilk olarak Binance girdiğinde en alt sağ da Assets yazıyor ona tıklaLütfen bilen birisi yardım etsin
Neresinde göremiyorumBak şimdi ilk olarak Binance girdiğinde en alt sağ da Assets yazıyor ona tıkla
Cüzdan yani tamam sonra
Spaceman sağolsunLütfen bilen birisi yardım etsin
Tebrikler de beni neden alıntıyorsun onu anlamadımSpaceman sağolsun
Cloudbette öyle bişey yok yeni alıyorsan bilemem değiştirmişler midir ama normalde verdiği coini 100k min şartıyla yap çekCanlıya bağlandım şuan 5 dolar yatırım şartı olduğunu belirtti. Var mı bir yol yordam bilen.
eğer tg'den üye olduysan maile kod gelmiyor otomatik kendi onaylıyor 48 euro çektim bende de aynısı oldu canlıya sordum çekımınız başarılı tg den uye oldugunuz ıcın onaya maile gerek yok dedı 2 saat sonra binance hesabıma geldiE mailimi nasıl onaylatacağım çekim için kod geldi yazıyor
tebrikler kardeşimTamam bende aynı bilgisayar dan cekımı onayla dıyemıyordum telefondan gırdım telegrama suan bekleniyor çekimim
dost farklı net ve tel no ile hesap aç tc ıstemıyorlar zaten eğer 1. hesabı wifi ile oluşturduysan 2. hesabı mobil veri kullanarak aç 2 kere çekim sağladım ben öylebiliyorum dotlar yeri değilkusura bakmayın birşey sorcam bankobet gibi yatırımlı 1500tl deneme bonusu hangi siteler var bilen söyeyebilirmi
kardesim 22050 dogs tutunca binance cekim yapabilriimiyizBinance tr cektim
Bana, telegram dan onay oldu ama nekadar, sürer hesaba, geçmesi100.000 dogs olmalı