- 974
- 400
- 63
Bu ülkeden bi ok olmaz. Aslında potansiyali çok yüksek bir ülke fakat insanları 40 parçaya bölündüğü için bu ülkeden bi ok olmaz. Artık insanlar, kendisinden başka partiye oy veren insanlarla aynı apartmanda oturmak istemiyor, çocuğunu onların çocuğuyla oynatmıyor. İş buralara kadar geldiOlay acıdan ziyade rezillikler ve utanç verici durumlar silsilesi.
2025 yılında otelde yangın çıkıyor ve 60+ insan hayatını kaybediyor.. En geri kalmış ülkelerde bile böyle bir ölüm şekli yoktur.
Sonrası daha vahim. Siyasiler çıkıp birbirini suçluyor. Henüz kimse acısını yaşamadan.
En son denetim 2007 yılında olmuş. Biri il sınırı dışı diyor biri Bakanlığa bağlı diyor. Herkes birbirine suç atma yarışında.
En rezalet ötesi durum ise cenazelerin PİLİÇ TIRINA YÜKLENİP, ÜZERİNDE PİLİÇ REKLAMI VARKEN hasta yakınlarına teşhis ettirilip teslim edilmesi.
Sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir kabilesinde bile böyle iğrenç bir durum olamaz.
Yıkılsın, kopsun kıyamet de rahat edelim dedirten bir olay.
YENİ TÜRKİYE'nin özeti.
Otelin tek gecelik fiyatı da 22.000 tl bu arada. Kahvaltı hariç. Daha pahalı odalar da mevcutOtelin ihmarkarligi insan hayatı malesef çok ucuz oldu
Şerefsiz müteahhit ve fırsatçı kanı bozuk doldu ülke
Koskoca otel isletiosun birde Turizm oteli hiçbir önlemin yok 66 kişi pisi pisine gitmiş Allah rahmet eylesin
Otel sahibini ibreti alem için meydan dayağı çekip öldürcekler başka şekilde sogumaz milletin acısı birde 22000 geceliği şerefsizlerOtelin tek gecelik fiyatı da 22.000 tl bu arada. Kahvaltı hariç. Daha pahalı odalar da mevcut
Kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun turizm bakanı çıkıp 2 tane yangın merdiveni var dedi kimi suçlayacak bu millet hepsi aynı pokHerseyde hukumet i suclamayi bırakın Allah rahmet eylesin
Yangin merdivenleri nerdeymis ? Varsa da bu kadar millet merdivene gitmedi yani ?Kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun turizm bakanı çıkıp 2 tane yangın merdiveni var dedi kimi suçlayacak bu millet hepsi aynı pok
O zaman çoğu dumandan etkilenip vefat etti yoğun dumanda tek soluk alamaz insan
2-3 gün konuşulur sonra unutulur gider. Ne doğal afetler, maden faciaları, depremler unutulmadı ki bu unutulmasınOlay acıdan ziyade rezillikler ve utanç verici durumlar silsilesi.
2025 yılında otelde yangın çıkıyor ve 60+ insan hayatını kaybediyor.. En geri kalmış ülkelerde bile böyle bir ölüm şekli yoktur.
Sonrası daha vahim. Siyasiler çıkıp birbirini suçluyor. Henüz kimse acısını yaşamadan.
En son denetim 2007 yılında olmuş. Biri il sınırı dışı diyor biri Bakanlığa bağlı diyor. Herkes birbirine suç atma yarışında.
En rezalet ötesi durum ise cenazelerin PİLİÇ TIRINA YÜKLENİP, ÜZERİNDE PİLİÇ REKLAMI VARKEN hasta yakınlarına teşhis ettirilip teslim edilmesi.
Sanmıyorum ki dünyanın herhangi bir kabilesinde bile böyle iğrenç bir durum olamaz.
Yıkılsın, kopsun kıyamet de rahat edelim dedirten bir olay.
YENİ TÜRKİYE'nin özeti.
istifa edeceğine hala konuşuyor