Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çok Acı Bir Durum Allah Rahmet Eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113
Tanju Özcan'a saygılarımla. Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.
Ruhsatı Tanju Özcan vermedi dostum. Denetimler de Kültür ve Turizm bakanlığına bağlı. Orası milli park olduğu için belediyenin yetkisinde değil

Yani sen gene demek istediğini diyecen zaten ama tarafsız bir şekilde söyleyeyim dedim. Birilerini işine geldiği için taşlayacağına bence önce araştırmanı öneririm

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,597
770
113
Allah rahmet eylesin hiç siyasete ona buna girmeye gerek yok bu ülkenin problemleri çok kısa sürede çözülür tek yapılması gereken yaptırım kavramını uygulamak eğer kuralları düzgün işletecek bir yaptırım mekanızması olursa herkes kurallara uymak zorunda kalır belli bir zamandan sonra bu zorunluluk olmaktan çıkar insanların bilinç altına işlenir bugün hayvanat bahçesindeki hayvanlar bakıcısına biat edip kurallara uyuyor çünkü aç kalacağını ya da dayak yiyeceğini biliyor bizim ülkece bu boşvermişliği engellecek ceza uygulamasını yapmamız gerekiyor.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,137
113
Hayatta olan tek başarimiz ve şansımız yaşıyor olmamız
Oda fakirligimizden

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,680
1,252
113
@Shellac
siyaset konuları yasak degilmiydi yine boş konu açılmış ne tartışılyo anlamsız konu bence

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Ruhsatı Tanju Özcan vermedi dostum. Denetimler de Kültür ve Turizm bakanlığına bağlı. Orası milli park olduğu için belediyenin yetkisinde değil

Yani sen gene demek istediğini diyecen zaten ama tarafsız bir şekilde söyleyeyim dedim. Birilerini işine geldiği için taşlayacağına bence önce araştırmanı öneririm
Sana şu şekilde cevap vereyim.
Hırsızı eleştiren hırsızlık yapmayacak !
Tecavüzü eleştiren ırzcı olmayacak !
Yalanı eleştiren yalancı olmayacak !

Bu satırları sabaha kadar uzar gider.

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83
istifa edeceğine hala konuşuyor
T.C tarihinden beri hep aynı muhabbet biri diğerini suçlar öbürü görevden alınır yerine gelen başka bir suç işler hatalar zinciri hep var , demek ki bu kafadan çıkıp daha bi sistemsel daha Bi eğitimli Türkiye şart A parti B parti bu sorunlar hep böyle gelir gider hatta şunu soyliyeyim bir yönetim 0 hata ile başarı sağlamaya çalışsa bilr birileri başarısız olsun diye uğraşır Burasi Türkiye.. Bir de ben şunu gördüm yangın var millet orda kaymaya devam ediyor , empati yapmayı bırakmış bu millet , kendi canımız kendimize emanetl

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113
Sana şu şekilde cevap vereyim.
Hırsızı eleştiren hırsızlık yapmayacak !
Tecavüzü eleştiren ırzcı olmayacak !
Yalanı eleştiren yalancı olmayacak !

Bu satırları sabaha kadar uzar gider.
Algılama kapasiten mi zayıf dostum senin. Bana ne A partisinden B partisinden. Bu bölge milli park statüsünde olduğu için belediyenin değil, Kültür ve Turizm bakanlığının yetkisinde ve denetimler de bu bakanlık tarafından yapılıyor.

Yanlış biliyormuşum. Sorumlusu belediye değilmiş demek te bir erdem bence

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,427
1,600
113
Algılama kapasiten mi zayıf dostum senin. Bana ne A partisinden B partisinden. Bu bölge milli park statüsünde olduğu için belediyenin değil, Kültür ve Turizm bakanlığının yetkisinde ve denetimler de bu bakanlık tarafından yapılıyor.
Reis neyi acikliyon . Otel sahibi bilmem ne partisinin bilmem neyi çıktı zaten mesele orda çözüldü zaten :)

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Sen gayet net anladın. Akşam akşam senin kafanın karışık olduğu şu dönemde felsefe yapamayacağım. İtfaiyeyi demi bakanlık gönderiyor.

Attığın postun içerisinde bu ülkeden bir ok olmaz ibareleri kullanıyorsun. Bunlar toplumun sinir uçlarına basan kelimeler.
Sonra benim postumu alıntılayıp , verdiğim cevap üzerinden hazımsızlık yapıp , aklın sıra ezmeye çalışıyorsun.

Bu ülkeden bir ok olmayacağını düşünen defolsun gitsin kardeşim. A parti gider, B parti gelir. Lakin bu ülke kolay kazanılmadı.

Kimse ne bu ülkeyi, ne bu ülkeye ait hiçbir zerreyi kötüleyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...