- 22,610
- 19,077
- 113
Alanya'da kokteyl yapacaktın bana benim vizem cikmasaydi (İstdaysan gel dedim sinyor lanet olsun yine vicdanıma yenik düştüm ben buralara fazlayım
Alanya'da kokteyl yapacaktın bana benim vizem cikmasaydi (İstdaysan gel dedim sinyor lanet olsun yine vicdanıma yenik düştüm ben buralara fazlayım
adamsın abimTamam brom allah şifa versin 😙
Kuru soğan ekmek yemekten beyinleri kuş olmuş abim boşverYa mesela bir adamın sürekli küfür etmesini sevmiyorum diyelim, adamın başına bişey geldiğinde hemen "o kadar küfür edersen böyle olursun işte" demek hiç mantıklı değil. Tanrının cezalandırma sistemi bu kadar hızlı çalışsa şuan bebek katilleri vs sefa içinde yaşamak yerine cehennemde olurdu heralde
Gidicem önümüzdeki ay 3 aylığına parayı cukkalayıp gelmem lazım çok reklam oldukAlanya'da kokteyl yapacaktın bana benim vizem cikmasaydi (
1.Yediğin birşey dokunmuş olabilir.1 haftadır inanılmaz derecede kaşınıyorum vucudumu hep yara yaptım internetten araştırdım uyuz diyolar bu nedir napcam varmı bu hastalığı geçiren nolur fikir verin hastaneye gitmeye üşendim sıcak havalardan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum
1 haftadır inanılmaz derecede kaşınıyorum vucudumu hep yara yaptım internetten araştırdım uyuz diyolar bu nedir napcam varmı bu hastalığı geçiren nolur fikir verin hastaneye gitmeye üşendim sıcak havalardan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum
[/QUOTE benımde kalca taşşak altı fena kasınıyor baldırlar
Sagol reis krem aldım baya iyiymiş bu eczacıda söyledi herkese bulaşmış dedi eczacı1.Yediğin birşey dokunmuş olabilir.
2.Herkesin önerdiği krem veya ilaç sana iyi gelmeyebilir.
3.Karaciğer fonksiyon testlerini yaptır.
4.Önce cildiyeye sonra dahiliyeye git.
Geçmiş olsun
hangi krem bnde alıyımSagol reis krem aldım baya iyiymiş bu eczacıda söyledi herkese bulaşmış dedi eczacı
Wilkinson pomadhep france yuzunden bunlar yenemedı
Kokuyu eş geç kral ..gecsindeAldım kullandım kokusu çok kötü ama faydalı olcak inşallah
Daha yeni basımdan gecti eşimle beraber Allah düsmanımın basına vermesin bir ilacı var les gibi kokuyor 3 gün onunla kakıyorsun banyo yapıyorsun sonra kastınız var sonra yara kremleri var en son iğnesi var bunlsrı düzgün yaparsan giydin elbiseyi 2 gün gitmeyeceksin bir poşete koyup 3 gün bekleyecek dilen Allah yardım etsin bir ayda zor bitirdim ben yara izleri hayla gitmedi ama1 haftadır inanılmaz derecede kaşınıyorum vucudumu hep yara yaptım internetten araştırdım uyuz diyolar bu nedir napcam varmı bu hastalığı geçiren nolur fikir verin hastaneye gitmeye üşendim sıcak havalardan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum
Geçmiş olsun tekrardanDaha yeni basımdan gecti eşimle beraber Allah düsmanımın basına vermesin bir ilacı var les gibi kokuyor 3 gün onunla kakıyorsun banyo yapıyorsun sonra kastınız var sonra yara kremleri var en son iğnesi var bunlsrı düzgün yaparsan giydin elbiseyi 2 gün gitmeyeceksin bir poşete koyup 3 gün bekleyecek dilen Allah yardım etsin bir ayda zor bitirdim ben yara izleri hayla gitmedi ama