1-kadın 2-kumar bitiriyor ama ikisinden de vazgecemiyoruz adhjasdfGötüreceksin bir meyhaneye başına bir kemancı önüne bir 70lik rakı balık şekilleri duman altı ortamda seviyorsan sev sevmiyorsan terket gavurun kızı diyeceksin sosyeteleşmeye gerek yok 😅😅😅
reisim umreye paramız olsa surda sabahtan aksama kadar aktif promokodlar sayfasında niye dolanalım gözünü seviyimAlkolün etkisiyle ortaya çıkan özlem değildir. Özlemden başka her şeydir.
Efendice abdestinizi alın, umreye gitme teklifi et. Kabul ederse helalindir. Öp alnından kıy nikahı
ayrı geçen 458 günde sende ne gibi bi değişiklikler oldu güçlendinmi yoksa dahada çöktünmü fiziksel olarak merak ettimvalla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından
Olsa sanki gideceksinreisim umreye paramız olsa surda sabahtan aksama kadar aktif promokodlar sayfasında niye dolanalım gözünü seviyim
Kızı tanımıyoruz yaş ne aralıkta bilmiyoruz ama 6 senelik bir ilişki ciddiyetini belli edecek bir yer seç benceAhali selamlar, 6 senelik ilişkimiz 458 gün önce araya mesafeler girdiği için sonlanmıştı. Şimdi kızın okuduğu şehre tayinim çıktığı için kıza haber saldım buluşmak için, kabul etmiş, dinlemeye hazırmış beni. Roof bar'a götüreyim, iki kadeh rakı içeriz. Hem alkolün etkisiyle içindeki özlemin de ortaya çıkacağını düşünüyorum. Karşıma alıp güzel bir konuşma eşliğinde "Tekrar var mısın?" diyeceğim. Düşünceleriniz neler, plan iyi mi?
arkadaş ortamımızla falan giderdik anılarla dolu bir mekan olduğundan dolayı fazla kasıntı da görünmemiş olurum diye düsünüyorumKızı tanımıyoruz yaş ne aralıkta bilmiyoruz ama 6 senelik bir ilişki ciddiyetini belli edecek bir yer seç bence
Net tek cevaphiç bulsşma bence eskisi gibi olmayacak
hava asb okuyordum o zamanlar. ayrılıktan sonra okulu bırakıp elektrikçilik yapmaya basladım. ilk zamanlar milletin ağız kokusunu çekiyordum. kız da gidince depresyona girmek yerine işime odaklandım şuanda rabbime sükür şantife şefiyim. Allah nasip ediyor ya, onun oldugu sehirde bi firma teklif sundu anlasma sagladım gidiyorum.ayrı geçen 458 günde sende ne gibi bi değişiklikler oldu güçlendinmi yoksa dahada çöktünmü fiziksel olarak merak ettim
mesela ne gibi, şarap diyor çoğu kişi fakat sevmiyoe sarabıKanka rakı ağır kaçar daha yumuşak birşeyler iç
Baileys ve romantik bir ortam hazırla madem çok seviyorsun kızı ve bir daha deneyebilir miyiz diye sor eğer aniden evet derse istekli olduğunu hatalardan ders çıkaracağının işaretidirmesela ne gibi, şarap diyor çoğu kişi fakat sevmiyoe sarabı
Viski içmeye götür bırak rakıyıAhali selamlar, 6 senelik ilişkimiz 458 gün önce araya mesafeler girdiği için sonlanmıştı. Şimdi kızın okuduğu şehre tayinim çıktığı için kıza haber saldım buluşmak için, kabul etmiş, dinlemeye hazırmış beni. Roof bar'a götüreyim, iki kadeh rakı içeriz. Hem alkolün etkisiyle içindeki özlemin de ortaya çıkacağını düşünüyorum. Karşıma alıp güzel bir konuşma eşliğinde "Tekrar var mısın?" diyeceğim. Düşünceleriniz neler, plan iyi mi?
Beraber iceceklermis içmeyen biri olursa yanlarında o kötü alır kokuyu içen koku hissetmezRakı duyguları sık değiştirir, madem roof tercih ediyorsun şarap ile ortamı yumuşat, hem rakının kokusu aranızda oluşabilecek samimiyetin önüne geçer.
458 cok degil icinde kalmasin istiyorsan tekrar teklif et hersey gonlunce olsunvalla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından