- 34,552
- 19,154
- 113
onada mod kızıyor dost böyle daha iyi zaman geçsinBizim zamanımız da yoktu his ben tek kuponda hedefe ulaştım 3 tane 1.85 koydun da
onada mod kızıyor dost böyle daha iyi zaman geçsinBizim zamanımız da yoktu his ben tek kuponda hedefe ulaştım 3 tane 1.85 koydun da
3 gol istiyolar😂😂Gol büyüsü var elimde tost
1 gol 50 lira
2 gol 250 lira kampanya var şu an
önemli olan kazanmak bu şekil devam dostumson adım dost biter 10 dkya napalım 100 ü direk 6 orana mı sallasaydık en kısa yoldan geldik geçen 32 saat sürmüştü
Biz dostlara inisiyatif kullandık bedavaya yaptık dostGol büyüsü var elimde tost
1 gol 50 lira
2 gol 250 lira kampanya var şu an
O yok maalesef en fazla 2 gol çıkartabiliyoruz3 gol istiyolar😂😂
tam kurutma makinesisin dost helal paramızla oynadıgımızda aynı performansı bekliyorumKuruuuuu
Romanya liginde toplam 4 maçta 8 gol çıkmıyo önce onlara attırsınlar dostO yok maalesef en fazla 2 gol çıkartabiliyoruz
Romanyadaki dostları ararsak 500 yetele onlar 8 gole kadar garanti veriyoruz
Bu devirde bedavaya bişey kalmadı dost 25 liraya adam bıçaklıyorlarBiz dostlara inisiyatif kullandık bedavaya yaptık dost
Yok bizim ki karambole geldi zaten bize mod değil destek eklemişti yeni gelin olunca yüz gorunluk verdi bize bizde daha kurallar açıklanmadan aldık dediler e ne yapalım bari öyle olsun olmuş artikonada mod kızıyor dost böyle daha iyi zaman geçsin
Sen rol aç kurutma makinası yanımda bozulur 😂😂tam kurutma makinesisin dost helal paramızla oynadıgımızda aynı performansı bekliyorum