- 39,524
- 20,518
- 113
5 liraydı ona da mı zam geldi dost 🤣🤣Bu devirde bedavaya bişey kalmadı dost 25 liraya adam bıçaklıyorlar
5 liraydı ona da mı zam geldi dost 🤣🤣Bu devirde bedavaya bişey kalmadı dost 25 liraya adam bıçaklıyorlar
Aldım geldim sustalı dost adamı göster de kesinti sana ait 27 gönderBu devirde bedavaya bişey kalmadı dost 25 liraya adam bıçaklıyorlar
50 -50 çıkıyordu dost nasıl üflediysen potaya değmiyorSen rol aç kurutma makinası yanımda bozulur 😂😂
Kıymetim bilinse kimse lose çekmez 😂😂50 -50 çıkıyordu dost nasıl üflediysen potaya değmiyor
Kendi liglerinde bilerek çıkartmıyorlar köfteyi çakmasınlar diye speedy sinan dostRomanya liginde toplam 4 maçta 8 gol çıkmıyo önce onlara attırsınlar dost
Sino var rahat ol dostbarem 158
20ye de olur dost bıçak sendense 15e de fitizBu devirde bedavaya bişey kalmadı dost 25 liraya adam bıçaklıyorlar
hocam 100 çekiyosun diye biliyorum@Dengebet Destek 500 mü çekecez sayın destek bayram bugun
100 çek 6 kişi seç 25 bakiyelerine eklensin Ahmo@Dengebet Destek 500 mü çekecez sayın destek bayram bugun
Yarın yanımda olda roll başarılı olsun hoş bende de ne şans var roll gününde Akbank hacklendi yani düşün işte hayatta ki şansımKıymetim bilinse kimse lose çekmez 😂😂
6* Sino 125 temiz iş100 çek 6 kişi seç 25 bakiyelerine eklensin Ahmo
Bıçak köreldi dost20ye de olur dost bıçak sendense 15e de fitiz
100 sana 150 bize sen altı kişi seç şimdiden dost@Dengebet Destek 500 mü çekecez sayın destek bayram bugun
işimiz bulmak dost getir 3 k yarım saaatte 10 k geri verelimKolları yok bunların heralde helal valla kardeşim tek periyot alt olmuş onu bulmuşsun @Ahmo1993